• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hindbærmarmelade

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Hindbærmarmelade
hindbærmarmelade
Sådan laver du din egen marmelade med hindbær

Hindbærmarmelade er en meget populær marmelade, som gør det rigtig godt til mange ting.
Det er bestemt ikke særlig svært at lave hindbærmarmelade, faktisk kræver det kun 4 ingredienser.
Ønsker du at opbevare marmeladen i længere tid, vil jeg anbefale dig at bruge en lille sjat atamon, som du skyller glasset i.
Det gør at marmeladen holder sig noget længere, og du kan købe atamon i de fleste supermarkeder.
Denne opskrift giver ca. 200 ml hjemmelavet marmelade.

Nu når du har lavet hindbærmarmelade, vil jeg anbefale dig at prøve vores opskrift på Hindbærsnitte eller Hindbærroulade.

hindbærmarmelade

Hindbærmarmelade

Sofus Madsen
Sådan laver du nemt din egen marmelade med hindbær
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 1 min
Tilb. tid 9 min
Samlet tid 10 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 200 ml
Kalorier 2 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 200 gram Hindbær
  • 100 gram sukker
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 0,5 tsk Melatin (geleringspulver)

Sådan gør du
 

  • Rens hindbær.
    Kom hindbær ned i en gryde, tilsæt sukker, vaniljesukker og melatin.
    Kog det til hindbærmarmeladen har den ønskede konsistens.
    Hvis marmeladen skal gemmes i længere tid, vil jeg anbefale dig at komme lidt atamon i marmeladeglasset.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 2kcalKulhydrater: 1gProtein: 0.01gFedt: 0.01gFlerumættet fedt: 0.004gEnkelumættet fedt: 0.001gNatrium: 0.02mgKalium: 2mgFiber: 0.1gSukker: 1g (1%)Vitamin A: 0.3IUVitamin C: 0.3mgCalcium: 0.3mgIron: 0.01mg
Søgeord hindbærmarmelade
  • Kærnemælkshorn med hindbærremonce
  • Hindbærroulade
  • Fløderand
  • Bedstefars skæg
  • Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: bagefast marmelade, geleringspulver, himbær, hinbær, hindbær marmelade, hindbærmarmelade, hindbærmarmelade opskrift, hjemmelavet hindbærmarmelade, marmelade, marmelade opskrift, opskrift marmelade

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Farserede porrer
Next Post: Kærnemælkshorn med hindbærremonce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk