Kærnemælkshorn med marcipanremonce

Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Kærnemælkshorn med marcipanremonce
Kærnemælkshorn med marcipanremonce - 16 stk horn med marcipan
16 stk horn med marcipan

Når man taler om gode gamle kageklassikere, så kommer man ikke udenom dette fantastiske kærnemælkshorn med marcipanremonce.
Hornene er en perfekt og virkelig lækker mellemting mellem brød og kage.
Remoncen med marcipan gør disse lækre horn søde, og helt perfekte til en god kop kaffe eller the.
Det gode ved disse kærnemælkshorn er, du kan bruge lige nøjagtig det fyld du har lyst til.
Vi har også prøvet at lave Kærnemælkshorn med hindbærremonce, de bliver virkelig også lækre og friske.
Opskriften giver ca. 16 kærnemælkshorn, afhængig af hvor store du laver dem.

Kærnemælkshorn med marcipanremonce – Prøv også vores lækre opskrift på Kærnemælkshorn med hindbærremonce.

kærnemælkshorn med marcipanremonce

Kærnemælkshorn med marcipanremonce

Sofus Madsen
Lækre svampede horn med marcipanremonce
5 fra 1 stemme
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 3 timer
Ret kage
Køkken dansk
Antal 16 stk
Kalorier 238 kcal

Ingredienser
  

Marcipanremonce

Pensling

Evt. glasur som topping

Sådan gør du
 

Dejen

  • Smuldre gær ned i en skål, og kom kærnemælk i.
    Rør rundt til gæren er opløst.
    Tilsæt sukker, vaniljesukker, æg, honning og salt, blødt smør og rør det rigtig godt sammen.
    Tilsæt hvedemel til den er smidigt, det er ikke sikkert at du skal bruge alt hvedemel.
    Dejen sættes til hævning et lunt sted, indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
    Regn med en hævetid på ca. 1 time.

Marcipanremonce

  • Riv marcipanen på et mandolinjern, og kom det i en skål.
    Kom de resterende ingredienser ned i skålen, og rør det godt sammen.

Kærnemælkshornene formes

  • Del dejen i 2 lige store portioner.
    Rul den ene portion ud til en stor cirkel, dejen skal have en højde på ca. 3mm.
    Cirklen skæres ud i 8 lige store trekanter.
    Læg en klat remonce i den tykke ende af hvert stykke dej og rul dem løst sammen til horn − fra den brede ende mod spidsen
    Dæk kærnemælkshornene med husholdningsfilm, og et viskestykke.
    Stil kærnemælkshornene til efterhævning i 45 minutter i stuetemperatur.

Hornene bages

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Pensl hornene med sammenpisket æg, og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 12 minutter. Til de er gyldne.
    Kærnemælkshornene afkøles på en bagrist og nydes.
    Velbekomme.

Evt. glasur

  • Bland ingredienserne sammen, og pynt kærnemælkshornene.

Nutrition

Kalorier: 238kcalKulhydrater: 28gProtein: 5gFedt: 13gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.4gKolesterol: 29mgNatrium: 108mgKalium: 74mgFiber: 3gSukker: 10gVitamin A: 334IUVitamin C: 0.002mgCalcium: 38mgIron: 1mg
Søgeord kærnemælkshorn
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner