Hjemmelavet medister - opskrift på hjemmeslagterens fantastiske hjemmelavede medisterpølse. Den smager simpelthen fantastisk.
Hjemmelavet medister - Sådan laver du en perfekt medister.
Måske skulle man tro at det er svært at lave en god gammeldags medister.
Men dette er bestemt ikke tilfældet. Vi har her lavet en fantastisk hjemmelavet medisterpølse, som de gode gamle hjemmeslagtere lavede den.
Hjemmelavet medister
Hjemmelavet medister - opskrift på hjemmeslagterens fantastiske hjemmelavede medisterpølse. Den smager simpelthen fantastisk.
Ingredienser
Hjemmelavet medister
- 1000 gram Hakket svinenakke
- 100 gram Fersk spæk
- 1 stk Fint hakket løg
- 20 gram Salt
- 0,5 tsk Hvid peber
- 1 tsk allehånde
- 1 tsk revet muskatnød
- 0,5 tsk Kardemomme
- 1 dl Vand
sådan gør du
Hjemmelavet medister
- Alle ingredienserne kommes i en skål, og æltes rigtig godt sammen.
- Når farsen er æltet godt sammen, er du klar til at stoppe den i svinetarmen.Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier: 2kcalKulhydrater: 0.002gProtein: 0.2gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.05gKolesterol: 1mgNatrium: 8mgKalium: 3mgFiber: 0.001gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.001mgCalcium: 0.1mgIron: 0.01mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Stegt medister - Koge og stegetid på stegt medisterpølse
Kartofler kogetid - Sådan opnår du perfekt kogte kartofler
Nye kartofler - Kogetid og tilberedning af danske kartofler
Stegt flæsk med persillesovs - Opskrift på ovnstegt flæsk
Frikadeller - Slagterens bedste opskrift på frikadellefars
Skriv et svar