Stegt flæsk med persillesovs, så nåede vi vidst toppen af danske retter.
Af denne årsag blev retten i 2014, også den som løb med sejren Danmarks Nationalret.
Fødevarestyrelsen kørte en længere kampagne i 2014, hvor vi alle
kunne stemme på vores yndlingsret.
Retten har været i danskernes hjerte i særdeles mange år,
Faktisk kan lige netop denne ret, spores helt tilbage til år 1890.
Når man snakker om Danmarks nationalret, er der rigtig mange måder man kan lave denne herlighed på.
Vi har her lavet en virkelig lækker opskrift, hvor du laver stegt flæsk i ovnen.
Det er bestemt ikke svært at lave dem i ovnen.
Så rigtig god fornøjelse med dette.
Antal personer
Opskrift er lavet til 4 personer
Persillesovs opskrift
Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille
Stegt flæsk med persillesovs i ovn
Ingredienser
- 800 gram flæsk
- Groft salt
Sådan gør du
- Stegt flæsk
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Flæsket bankes ud med en kødhammer.Flæsket saltes med groft salt. Læg flæsket ned på en bageplade med bagepapir.Når ovnen er varm, stilles flæsket ind på midterste rille.Steg flæsket 15 minutter på den ene side, og derefter 15 minutter på den anden side.Slut af med grill i 5 minutter, så bliver de perfekte.Velbekomme
Næringsindhold
Tilbehør til stegt flæsk i ovn
Server dem sammen med hjemmelavet persillesovs, og lækre kogte kartofler. Det bliver simpelthen ikke bedre.
Dessert til stegt flæsk
Som dessert kan jeg varmt anbefale dig at prøve Rabarber tiramisu.
Denne dessert smager simpelthen så fantastisk.
Skriv et svar