• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Stegt flæsk med persillesovs i ovn – Danmarks nationalret

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Stegt flæsk med persillesovs i ovn – Danmarks nationalret
stegt flæsk med persillesovs i ovn
Ovnstegt flæsk i ovn med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs, så nåede vi vidst toppen af danske retter.
Af denne årsag blev retten i 2014, også den som løb med sejren Danmarks Nationalret.
Fødevarestyrelsen kørte en længere kampagne i 2014, hvor vi alle
kunne stemme på vores yndlingsret.
Retten har været i danskernes hjerte i særdeles mange år,
Faktisk kan lige netop denne ret, spores helt tilbage til år 1890.

Når man snakker om Danmarks nationalret, er der rigtig mange måder man kan lave denne herlighed på.

Vi har her lavet en virkelig lækker opskrift, hvor du laver stegt flæsk i ovnen.
Det er bestemt ikke svært at lave dem i ovnen.
Så rigtig god fornøjelse med dette.

Antal personer

Opskrift er lavet til 4 personer

Persillesovs opskrift

Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille

stegt flæsk med persillesovs i ovn

Stegt flæsk med persillesovs i ovn

Sofus Madsen
Lækker sprødt flæsk i ovn
5 fra 2 stemmer
Udskriv Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 35 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 1624 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 800 gram flæsk
  • Groft salt

Sådan gør du
 

  • Stegt flæsk
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Flæsket bankes ud med en kødhammer.
    Flæsket saltes med groft salt. Læg flæsket ned på en bageplade med bagepapir.
    Når ovnen er varm, stilles flæsket ind på midterste rille.
    Steg flæsket 15 minutter på den ene side, og derefter 15 minutter på den anden side.
    Slut af med grill i 5 minutter, så bliver de perfekte.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 1624kcal (81%)Protein: 6g (12%)Fedt: 177g (272%)Mættet fedt: 64g (400%)Flerumættet fedt: 21gEnkelumættet fedt: 84gKolesterol: 114mg (38%)Natrium: 22mg (1%)Kalium: 130mg (4%)Vitamin A: 30IU (1%)Vitamin C: 0.2mgCalcium: 4mgIron: 0.4mg (2%)
Søgeord stegt flæsk, stegt flæsk med persillesovs
  • Farserede porrer
  • Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille
  • Pølsemix
  • Stegt rødspættefilet med persillesovs
  • Pasta med spinat

Tilbehør til stegt flæsk i ovn

Server dem sammen med hjemmelavet persillesovs, og lækre kogte kartofler. Det bliver simpelthen ikke bedre.

Dessert til stegt flæsk

Som dessert kan jeg varmt anbefale dig at prøve Rabarber tiramisu.
Denne dessert smager simpelthen så fantastisk.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: stegt flæsk i ovn, stegt flæsk med persillesovs i ovn, stegt flæsk opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Pizzasauce
Next Post: Kylling i paprikasauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk