
Ny opgravede danske kartofler, så ved man den danske sommer er kommet. Der har altid været en lille konkurrence blandt haveejere, med at have de første danske kartofler. Der er dog heller ikke noget bedre end at sætte tænderne i tilberedte ny opgravede kartofler. Er man ekstra heldig, så kan man også sætte tænderne i friske danske jordbær til desserten. hvem ved om der til kaffen er en lækker hjemmebagt rabarberkage med marengs.
Denne opskrift er til i alt 4 personer.
Prøv de nye danske kartofler, sammen med vores lækre opskrift på sommerfuglekylling.

Nye kartofler kogetid
Sådan koger du dine nye kartofler perfekt
Sådan gør du
Nye kartofler
- Kartofler vaskes og skrubbes.Kom de klargjorte kartofler i en gryde, og dæk dem med koldt vand.Når vandet koger med kartoflerne, skal de have ca. 8 minutter afhængig af størrelsen.Når kartoflerne er kogte, stilles de til hvile med vandet i, i ca. 10 minutter.Stik i dem, de skal være møre men ikke udkogte.Kom smør over dem, og vend kartoflerne forsigtigt rundt i smørret.Drys groft salt henover dem, og server dem straks.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 264kcalKulhydrater: 44gProtein: 5gFedt: 8gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.3gKolesterol: 22mgNatrium: 273mgKalium: 1055mgFiber: 6gSukker: 2gVitamin A: 255IUVitamin C: 49mgCalcium: 33mgIron: 2mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar