• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad » frikadeller

Frikadeller - Opskrift på slagterens bedste frikadellefars

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

frikadeller

Oversigt

Toggle
  • Frikadeller - Opskrift på slagterens hjemmelavede frikadellefars, som giver din frikadelle den bedste sprøde skorpe.
  • Frikadeller
  • Frikadeller i ovn
  • Tilbehør til frikadeller
  • Gem en frikadelle eller 2 til madpakken

Frikadeller - Opskrift på slagterens hjemmelavede frikadellefars, som giver din frikadelle den bedste sprøde skorpe.

Her får du en nem opskrift på fantastiske frikadeller. Opskriften indeholder blandt andet løg og æg. Det gør at du får en lækker saftig frikadelle.

Når du blander dejen, er det vigtigt at du ikke kommer til at røre din frikadellefars for meget. Det kan gøre frikadellen meget sej, derfor rør din frikadellefars rundt til den er lind.
Det giver den bedste frikadelle.

Frikadellerne steges i 3-4 minutter, lige til de har fået en gyldenbrun sprød skorpe.

Længere nede på siden, kan du se tips og tricks til frikadellerne. Jeg vil fortælle om at lave frikadeller i ovn, og meget meget mere.

Denne frikadelle opskrift er til 4 personer.

frikadeller

Frikadeller

Sofus Madsen
Frikadeller - Opskrift på slagterens hjemmelavede frikadellefars, som giver din frikadelle den bedste sprøde skorpe.
4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 340 kcal

Ingredienser
  

Frikadeller

  • 500 gram Hakket Kalv og svinekød
  • 0,5 dl Sødmælk
  • 2 stk Æg
  • 2 stk Fint hakket løg
  • 2 spsk Hvedemel
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber

sådan gør du
 

Frikadeller

  • Alle ingredienser kommes i en skål.
    Rør det hele godt sammen til det er "lind"
  • Når frikadellerne skal formes, vil jeg anbefale at man bruger en spiseske.
    Når du former frikadellerne, så dyp lige skeen i varmt vand , det gør at farsen slipper nemmere fra skeen.
  • Frikadeller steges ved middelvarme i ca. 3 minutter - til dine frikadeller har en lækker sprød skorpe.
    Velbekomme 🙂
    frikadeller

Tips til opskrift

Skal du lave mange frikadeller, kan du holde dem varme i ovnen.
Forvarm ovnen til 100 grader i almindelig ovn.
Kom de færdige frikadeller i en ildfast fad, og kom et stykke alufolie over dem.

Ernæringsindhold

Kalorier: 340kcalKulhydrater: 1gProtein: 22gFedt: 27gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 12gKolesterol: 93mgNatrium: 172mgKalium: 383mgFiber: 0.1gSukker: 1gVitamin A: 33IUVitamin C: 1mgCalcium: 35mgIron: 1mg
Søgeord frikadellefars, frikadeller
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Frikadeller i ovn

Ønsker du at lave dem i ovnen, er det utroligt nemt. Når du har lavet farsen, skal du bruge en bageplade med bagepapir. Form din frikadellefars, og kom dem på bagepapiret. Tænd ovnen på 200 grader i almindelig ovn, når ovnen er varm sættes bagepladen ind i ovnen.
Efter ca. 15 minutter vendes frikadeller, og de steges færdige. Det er ca. 30 minutter de skal have.
Når frikadellerne er færdige, serveres de straks.
Velbekomme.

Tilbehør til frikadeller

Som tilbehør til frikadellerne, kan du servere vores lækre Kold kartoffelsalat. Det smager helt fantastisk som tilbehør til hjemmelavede frikadeller.
Kogte kartofler er også altid et godt hit, som passer virkelig godt sammen med denne frikadelle opskrift.

Gem en frikadelle eller 2 til madpakken

Hvis du skulle være så heldig at der er et par i overskud, så brug dem til madpakken næste dag. Frikadeller smager godt sammen med et stykke rugbrød.

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Persillesovs - Nem opskrift på hvid sovs med persille
Kartofler kogetid - Sådan opnår du perfekt kogte kartofler
Blomkål kogetid - Sådan tilbereder du den
Stegte rosenkål - Opskrift på lækre pandestegte rosenkål
Rosenkål kogetid- Sådan koges de lækre kålhoveder

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • dyrekølle
    Dyrekølle i ovn – Opskrift på saftig dyrekølle med bacon
  • Kyllingelår på kartoffelbund
    Kyllingelår på kartoffelbund – Lækker og simpel opskrift
  • gammeldags oksesteg
    Gammeldags oksesteg – Opskrift på en saftig og mør oksesteg
  • lammeculotte
    Lammeculotte - Opskrift på lækker saftig og mørt lammekød

Læserinteraktioner

4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.