• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Frikadeller

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » frikadeller
Frikadeller - Slagterens bedste opskrift på frikadellefars
Frikadeller – Slagterens bedste opskrift på frikadellefars

Frikadeller – Slagterens bedste opskrift på frikadellefars

Frikadeller – Her får du en nem opskrift på en fantastiske frikadelle opskrift. Opskriften indeholder blandt andet løg og æg. Det gør at
du får en lækker saftig frikadelle.
Når du blander dejen, er det vigtigt at du ikke kommer til at røre din frikadellefars for meget. Det kan gøre frikadellen meget sej, derfor rør frikadellefarsen rundt til den er lind.
Det giver den bedste frikadelle.
Frikadellerne steges i 3-4 minutter, lige til de har fået en sprød skorpe.
Længere nede på siden, kan du se tips og tricks til frikadellerne.
Jeg vil fortælle om at lave frikadeller i ovn, og meget meget mere.
Denne frikadelle opskrift er til 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på Karbonader med stuvede gulerødder og ærter

frikadeller

Frikadeller

Sofus Madsen
Slagterens bedste opskrift på frikadellefars
4.67 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 20 min
0 min
Samlet tid 25 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 340 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Frikadeller

  • 500 gram Hakket Kalv og svinekød
  • 0,5 dl Sødmælk
  • 2 stk Æg
  • 2 stk Fint hakket løg
  • 2 spsk Hvedemel
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Peber

Sådan gør du
 

Frikadeller

  • Alle ingredienser kommes i en skål.
    Rør det hele godt sammen til det er "lind"
    Når frikadellerne skal formes, vil jeg anbefale at man bruger en spiseske.
    Når du former frikadellerne, så dyp lige skeen i varmt vand , det gør at farsen slipper nemmere fra skeen.
    Frikadellerne steges ved middelvarme i ca. 3 minutter – til de har en lækker sprød skorpe.
    Velbekomme 🙂
    frikadeller

Næringsindhold

Kalorier: 340kcal (17%)Kulhydrater: 1gProtein: 22g (44%)Fedt: 27g (42%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 12gKolesterol: 93mg (31%)Natrium: 172mg (7%)Kalium: 383mg (11%)Fiber: 0.1gSukker: 1g (1%)Vitamin A: 33IU (1%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 35mg (4%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord frikadeller, opskrift frikadeller
  • Stegt medister
  • Kold kartoffelsalat
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Kylling i ovn
  • Stegt flæsk med persillesovs i ovn – Danmarks nationalret

Frikadeller i ovn

Ønsker du at lave dem i ovnen, er det utroligt nemt. Når du har lavet farsen, skal du bruge en bageplade med bagepapir. Form din frikadellefars, og kom dem på bagepapiret. Tænd ovnen på 200 grader i almindelig ovn, når ovnen er varm sættes bagepladen ind i ovnen.
Efter ca. 15 minutter vendes frikadellerne, og de steges færdige. Det er ca. 30 minutter de skal have.
Når frikadellerne er færdige, serveres de straks.
Velbekomme.

Tilbehør til frikadeller

Som tilbehør til frikadellerne, kan du servere vores lækre Kold kartoffelsalat. Det smager helt fantastisk som tilbehør til hjemmelavede frikadeller.
Kogte kartofler er også altid et godt hit, som passer virkelig godt sammen med denne frikadelle opskrift.
Til de kogte kartofler, kan du f.eks lave en hvid sovs, som du finder opskriften på lige HER

Gem en frikadelle eller 2 til madpakken

Hvis du skulle være så heldig at der er et par i overskud, så brug dem til madpakken næste dag. De smager godt sammen med et stykke rugbrød.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: frikadelle, frikadeller, gode frikadeller, hjemmelavet frikadeller, hvordan laver man frikadeller, opskrift på frikadeller

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Æbleskiver – opskrift på gammeldags æbleskiver med kærnemælk
Next Post: Stegt rødspættefilet med persillesovs »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk