Frikadeller

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » frikadeller

Frikadeller – Slagterens bedste opskrift på frikadellefars

Frikadeller – Her får du en nem opskrift på en fantastiske frikadelle opskrift. Opskriften indeholder blandt andet løg og æg. Det gør at du får en lækker saftig frikadelle.

Når du blander dejen, er det vigtigt at du ikke kommer til at røre din frikadellefars for meget. Det kan gøre frikadellen meget sej, derfor rør din frikadellefars rundt til den er lind.
Det giver den bedste frikadelle.

Frikadellerne steges i 3-4 minutter, lige til de har fået en gyldenbrun sprød skorpe.

Længere nede på siden, kan du se tips og tricks til frikadellerne. Jeg vil fortælle om at lave frikadeller i ovn, og meget meget mere.

Denne frikadelle opskrift er til 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på Karbonader med stuvede gulerødder og ærter

frikadeller

Frikadeller

Sofus Madsen
Slagterens bedste opskrift på frikadellefars
4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 20 minutter
0 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 340 kcal

Ingredienser
  

Frikadeller

Sådan gør du
 

Frikadeller

  • Alle ingredienser kommes i en skål.
    Rør det hele godt sammen til det er "lind"
    Når frikadellerne skal formes, vil jeg anbefale at man bruger en spiseske.
    Når du former frikadellerne, så dyp lige skeen i varmt vand , det gør at farsen slipper nemmere fra skeen.
    Frikadellerne steges ved middelvarme i ca. 3 minutter – til dine frikadeller har en lækker sprød skorpe.
    Velbekomme 🙂
    frikadeller

Noter

Skal du lave mange frikadeller, kan du holde dem varme i ovnen.
Forvarm ovnen til 100 grader i almindelig ovn.
Kom de færdige frikadeller i en ildfast fad, og kom et stykke alufolie over dem.

Nutrition

Kalorier: 340kcalKulhydrater: 1gProtein: 22gFedt: 27gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 12gKolesterol: 93mgNatrium: 172mgKalium: 383mgFiber: 0.1gSukker: 1gVitamin A: 33IUVitamin C: 1mgCalcium: 35mgIron: 1mg
Søgeord frikadeller, opskrift frikadeller
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Frikadeller i ovn

Ønsker du at lave dem i ovnen, er det utroligt nemt. Når du har lavet farsen, skal du bruge en bageplade med bagepapir. Form din frikadellefars, og kom dem på bagepapiret. Tænd ovnen på 200 grader i almindelig ovn, når ovnen er varm sættes bagepladen ind i ovnen.
Efter ca. 15 minutter vendes frikadeller, og de steges færdige. Det er ca. 30 minutter de skal have.
Når frikadellerne er færdige, serveres de straks.
Velbekomme.

Tilbehør til frikadeller

Som tilbehør til frikadellerne, kan du servere vores lækre Kold kartoffelsalat. Det smager helt fantastisk som tilbehør til hjemmelavede frikadeller.
Kogte kartofler er også altid et godt hit, som passer virkelig godt sammen med denne frikadelle opskrift.
Til de kogte kartofler, kan du f.eks lave en hvid sovs, som du finder opskriften på lige HER

Gem en frikadelle eller 2 til madpakken

Hvis du skulle være så heldig at der er et par i overskud, så brug dem til madpakken næste dag. Frikadeller smager godt sammen med et stykke rugbrød.

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner