Hjemmelavet medisterpølse

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Hjemmelavet medisterpølse
hjemmelavet medister

Hjemmelavet medister – Slagterens hjemmelavede medisterpølse

Hjemmelavet medister – Sådan laver du en perfekt medister.
Måske skulle man tro at det er svært at lave en god gammeldags medister.
Men dette er bestemt ikke tilfældet. Vi har her lavet en fantastisk opskrift på hjemmelavet medisterpølse, som de gode gamle hjemmeslagtere lavede den.

Se her hvordan du steger din medister helt perfekt.

hjemmelavet medister

Hjemmelavet medister

Sofus Madsen
Opskrift på slagterens hjemmelavet medisterpølse
5 fra 5 stemmer
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
0 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 1100 gram
Kalorier 2 kcal

Ingredienser
  

Hjemmelavet medister

Sådan gør du
 

Hjemmelavet medister

  • Alle ingredienserne kommes i en skål, og æltes rigtig godt sammen.
    Når farsen er æltet godt sammen, er du klar til at stoppe den i svinetarmen.
    Velbekomme

Nutrition

Kalorier: 2kcalKulhydrater: 0.002gProtein: 0.2gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.05gKolesterol: 1mgNatrium: 8mgKalium: 3mgFiber: 0.001gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.001mgCalcium: 0.1mgIron: 0.01mg
Søgeord hjemmelavet medister, medisterpølse
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner