Hjemmelavet medister – Slagterens hjemmelavede medisterpølse
Hjemmelavet medister – Sådan laver du en perfekt medister.
Måske skulle man tro at det er svært at lave en god gammeldags medister.
Men dette er bestemt ikke tilfældet. Vi har her lavet en fantastisk opskrift på hjemmelavet medisterpølse, som de gode gamle hjemmeslagtere lavede den.
Se her hvordan du steger din medister helt perfekt.
Hjemmelavet medister
Opskrift på slagterens hjemmelavet medisterpølse
Ingredienser
Hjemmelavet medister
- 1000 gram Hakket svinenakke
- 100 gram Fersk spæk
- 1 stk Fint hakket løg
- 20 gram Salt
- 0,5 tsk Hvid peber
- 1 tsk allehånde
- 1 tsk revet muskatnød
- 0,5 tsk Kardemomme
- 1 dl Vand
Sådan gør du
Hjemmelavet medister
- Alle ingredienserne kommes i en skål, og æltes rigtig godt sammen.Når farsen er æltet godt sammen, er du klar til at stoppe den i svinetarmen.Velbekomme
Næringsindhold
Kalorier: 2kcalKulhydrater: 0.002gProtein: 0.2gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.05gKolesterol: 1mgNatrium: 8mgKalium: 3mgFiber: 0.001gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.001mgCalcium: 0.1mgIron: 0.01mg
Skriv et svar