• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hjemmelavet medisterpølse

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Hjemmelavet medisterpølse
hjemmelavet medister

Hjemmelavet medister – Slagterens hjemmelavede medisterpølse

Hjemmelavet medister – Sådan laver du en perfekt medister.
Måske skulle man tro at det er svært at lave en god gammeldags medister.
Men dette er bestemt ikke tilfældet. Vi har her lavet en fantastisk opskrift på hjemmelavet medisterpølse, som de gode gamle hjemmeslagtere lavede den.

Se her hvordan du steger din medister helt perfekt.

hjemmelavet medister

Hjemmelavet medister

Sofus Madsen
Opskrift på slagterens hjemmelavet medisterpølse
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 30 min
0 min
Samlet tid 1 t
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 1100 gram
Kalorier 2 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Hjemmelavet medister

  • 1000 gram Hakket svinenakke
  • 100 gram Fersk spæk
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 20 gram Salt
  • 0,5 tsk Hvid peber
  • 1 tsk allehånde
  • 1 tsk revet muskatnød
  • 0,5 tsk Kardemomme
  • 1 dl Vand

Sådan gør du
 

Hjemmelavet medister

  • Alle ingredienserne kommes i en skål, og æltes rigtig godt sammen.
    Når farsen er æltet godt sammen, er du klar til at stoppe den i svinetarmen.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 2kcalKulhydrater: 0.002gProtein: 0.2gFedt: 0.1gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.05gKolesterol: 1mgNatrium: 8mgKalium: 3mgFiber: 0.001gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.001mgCalcium: 0.1mgIron: 0.01mg
Søgeord hjemmelavet medister, medisterpølse
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: medister, medister opskrift, medister tilberedning, medisterpølse, medisterpølse opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Vafler opskrift
Next Post: Flæskesteg med sprød svær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk