
Gulerodslagkage - er du vild med gulerodskage og ostecreme, så skal du prøve denne luksus udgave af gulerodskage. Læs mere om opskriften her.
Gulerodslagkage opskrift er en helt fantastisk lagkage med gulerødder. Kan du lide den almindelige gulerodskage, så er denne lagkage lige et par niveauer over den almindelig gulerodskage.
gulerodslagkagen er både svampet og lækker, og så er der en lækker tilpasset ostecreme, som bare gør denne lagkage med gulerødder helt fantastisk.
Server gulerodslagkagen med ostecreme til kaffebordet eller til næste fødselsdag, jeg garantere for en hitter.
Hvis du ønsker at fryse denne gulerodslagkage, skal du blot lade være med at komme ostecremen i kagen.
gulerodskage med ostecreme er lavet til ca. 8-10 personer.
Prøv vores lækre opskrift på en sommerbasker - den lækre eton mess - få opskriften her

Gulerodslagkage
Ingredienser
Gulerodslagkage
- 300 gram Brun farin
- 2 dl Rapsolie
- 4 stk Æg
- 2 tsk Vaniljepulver
- 225 gram Hvedemel
- 2 tsk Stødt kanel
- 0,5 tsk Salt
- 1,5 tsk Bagepulver
- 250 gram Revet gulerødder
Ostecreme
- 200 gram Flødeost naturel
- 125 gram Smør
- 200 gram Flormelis
- 2 tsk Vaniljepulver
Sådan gør du
bunder til gulerodslagkage
- Ovnen tændes på 185 grader i alm. ovn.Farin og olie røres sammen, og æggene piskes i et af gangen.Kom de tør ingredienser i et af gangen, og pisk det godt sammen.Kom til sidst de revet gulerødder i , og vend det hele godt sammen.Beklæd springsformen (ca.ø24) med et stykke vådt men vredet bagepair, kom dejen ned i en springform. Bag kagen ved 185 grader i ca. 45 minutter på midterste rille.Prøv at stikke i kagen med en kødnål eller lign, for at se kagen er færdig bagt.Der må ikke komme dej på kødnålen når kagen er færdig.gulerodslagkage bunde stilles til afkøling på en kagerist.Når kagen er helt afkølet, halveres den på midten.
Ostecreme
- Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele sammen.
Gulerodslagkage lægges sammen
- Smør ca. halvdelen af ostecremen ovenpå den halve gulerodslagkagen, og læg den anden del af gulerodskagen ovenpå.Smør det sidst ostecreme ovenpå kagen.gulerodslagkage pyntes til sidst med hakkede valnødder.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Fryseegnet
Hvis du ønsker at fryse gulerodslagkagen, skal du blot lade være med at komme ostecremen i kagen.
Bag gerne den gulerodslagkage opskrift dagen før
Man kan sagtens bage denne gulerodslagkage dagen før, ja faktisk bliver den bare bedre af det.
Opbevar kagen i en lufttæt beholder i køleskabet.
Hjælp! min ostecreme er tynd
Skulle din ostecreme til gulerodslagkagen blive for tynd. så kan der være årsager der spiller ind.
Det kan være at du har brugt for meget flormelis, eller rørt ostecremen for meget.
Hvis du bruger en light udgave flødeosten, det er vigtigt at det er den fede udgave - desværre 🙂
Hvis osten bare er en smugle for tynd, kan du med forsigtighed forsøge med lidt mere ost:
Vend ostecremen med ske og let hånd.
Velbekomme med din gulerodslagkage
Skriv et svar