Farin og olie røres sammen, og æggene piskes i et af gangen.Kom de tør ingredienser i et af gangen, og pisk det godt sammen.Kom til sidst de revet gulerødder i , og vend det hele godt sammen.
Beklæd springsformen (ca.ø24) med et stykke vådt men vredet bagepair, kom dejen ned i en springform. Bag kagen ved 185 grader i ca. 45 minutter på midterste rille.
Prøv at stikke i kagen med en kødnål eller lign, for at se kagen er færdig bagt.Der må ikke komme dej på kødnålen når kagen er færdig.
gulerodslagkage bunde stilles til afkøling på en kagerist.Når kagen er helt afkølet, halveres den på midten.
Ostecreme
Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele sammen.
Gulerodslagkage lægges sammen
Smør ca. halvdelen af ostecremen ovenpå den halve gulerodslagkagen, og læg den anden del af gulerodskagen ovenpå.Smør det sidst ostecreme ovenpå kagen.
gulerodslagkage pyntes til sidst med hakkede valnødder.Velbekomme.