• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Gulerodslagkage

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Gulerodslagkage
Gulerodslagkage - Fantastisk gulerodskage med hjemmelavet ostecreme
Fantastisk gulerodslagkage med flødeose

Gulerodslagkage opskrift er en helt fantastisk lagkage med gulerødder. Kan du lide den almindelige gulerodskage, så er denne lagkage lige et par niveauer over den almindelig gulerodskage.
gulerodslagkagen er både svampet og lækker, og så er der en lækker tilpasset ostecreme, som bare gør denne lagkage med gulerødder helt fantastisk.
Server gulerodslagkagen med ostecreme til kaffebordet eller til næste fødselsdag, jeg garantere for en hitter.
Hvis du ønsker at fryse denne gulerodslagkage, skal du blot lade være med at komme ostecremen i kagen.
gulerodskage med ostecreme er lavet til ca. 8-10 personer.

Prøv vores lækre opskrift på en sommerbasker – den lækre eton mess – få opskriften her

gulerodslagkage

Gulerodslagkage

Sofus Madsen
Fantastisk gulerodskage med hjemmelavet ostecreme
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 55 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 10 personer
Kalorier 585 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 300 gram Brun farin
  • 2 dl Rapsolie
  • 4 stk Æg
  • 2 tsk Vaniljepulver
  • 225 gram Hvedemel
  • 2 tsk Stødt kanel
  • 0,5 tsk Salt
  • 1,5 tsk Bagepulver
  • 250 gram Revet gulerødder

Ostecreme

  • 200 gram Flødeost naturel
  • 125 gram Smør
  • 200 gram Flormelis
  • 2 tsk Vaniljepulver

Sådan gør du
 

  • Ovnen tændes på 185 grader i alm. ovn.
    Farin og olie røres sammen, og æggene piskes i et af gangen.
    Kom de tør ingredienser i et af gangen, og pisk det godt sammen.
    Kom til sidst de revet gulerødder i , og vend det hele godt sammen.
    Beklæd springsformen (ca.ø24) med et stykke vådt men vredet bagepair, kom dejen ned i en springform.
    Bag kagen ved 185 grader i ca. 45 minutter på midterste rille.
    Prøv at stikke i kagen med en kødnål eller lign, for at se kagen er færdig bagt.
    Der må ikke komme dej på kødnålen når kagen er færdig.
    Kagen stilleS til afkøling på en kagerist.
    Når kagen er helt afkølet, halveres den på midten.

Ostecreme

  • Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele sammen.

Gulerodslagkagen lægges sammen

  • Smør ca. halvdelen af ostecremen ovenpå den halve gulerodskage, og læg den anden del af gulerodskagen ovenpå.
    Smør det sidst ostecreme ovenpå kagen.
    Kagen pyntes til sidst med hakkede valnødder.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 585kcal (29%)Kulhydrater: 69g (23%)Protein: 5g (10%)Fedt: 34g (52%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 15gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.4gKolesterol: 39mg (13%)Natrium: 239mg (10%)Kalium: 199mg (6%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 51g (57%)Vitamin A: 4602IU (92%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 83mg (8%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord gulerodslagkage
  • Ølkage
  • Guldlagkage
  • Privatlivspolitik
  • Fish and Chips
  • Fløderand

Gulerodslagkage Tips og tricks

Hvis du ønsker at fryse gulerodslagkagen, skal du blot lade være med at komme ostecremen i kagen.

Man kan sagtens bage denne gulerodslagkage dagen før, ja faktisk bliver den bare bedre af det.
Opbevar kagen i en lufttæt i køleskabet.

Skulle din ostecreme til gulerodslagkagen blive for tynd. så kan der være årsager der spiller ind.
Det kan være at du har brugt for meget flormelis, eller rørt ostecremen for meget.
Hvis du bruger en light udgave flødeosten, det er vigtigt at det er den fede udgave – desværre 🙂
Hvis osten bare er en smugle for tynd, kan du med forsigtighed forsøge med lidt mere ost:
Vend ostecremen med ske og let hånd.

Velbekomme med din gulerodslagkage

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: gulerodslagkage, gulerodslagkage opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Rabarbersaft
Next Post: Havregrød »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk