Farserede porrer er en klassisk dansk ret. Indbagt porrer består af porrer, der er pakket ind i svinekød, og derefter stegt på en pande i smør.
Farserede porrer kommer man ikke udenom, når man taler om de gode gamle danske klassikere.
Jeg husker tydeligt når vi fik dem hjemme ved os, jeg var helt vilde med de små ruller.
Selv den dag i dag, nyder jeg de små ruller når vi får det.
farseret porrer består af en porrer der bliver pakket ind i svinekød, herefter bliver den vendt i rasp og stegt på panden i smør.
Det er virkelig guf.
Denne Opskrift er til 4 personer.
Farserede porrer
Ingredienser
Fars
- 500 gram Hakket svinekød
- 1 stk Æg
- 1 dl Hvedemel
- 2 dl Mælk
- 1 stk Fint hakket løg
- 1 tsk Salt
- friskkværnet peber
Det resterende
- 2 stk Porrer
- 50 gram Rasp
- 25 gram Smør
sådan gør du
Farsen
- Alle ingredienserne til farsen, kommes i en passende skål.pisk det hele rigtig godt sammen.Stil farsen i køleskabet, til det skal bruges.
Porrer
- Porrerne renses og skæres, Så du har 4 porrer af 1 porrer.Sæt en gryde over med letsaltet vand, og kog det op.Når vandet koger, skruer du ned på middelvarme, og kommer de 8 porrer i vandet.De 8 porrer skal nu koge i ca. 5 minutter, til de er møre.
- porrerne lægges forsigtig ned i en si, så de kan stå og dryppe af.De skal ligge der i mindst 10 minutter, til de er stoppet med at dryppe og tørre.
Farserede porrer
- Kom rasp i en dyb tallerken.Del farsen i 8 lige store dele, som du derefter former om hvert stykke porrer.Vend rullerne i raspen.
- Smør kommes på en pande ved middelvarme, og smeltes til det er gyldent.Steg rullerne til de er gyldne og gennemstegte.Velbekomme
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Indbagt hvidløgsbrød - Opskrift på hjemmelavede hvidløgsbrød
Baconruller i fad på porre kartoffelbund - Nem opskrift
Tarteletter med høns i asparges
Indbagt laks med spinat og butterdej - laks på 30 minutter
Indbagt svinemørbrad - Nem mørbrad med butterdej og fars
Skriv et svar