• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Indbagt svinemørbrad

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Indbagt svinemørbrad
Indbagt svinemørbrad - Nem opskrift på mørbrad med butterdej og fars
Nem opskrift på mørbrad med butterdej og fars

Indbagt svinemørbrad er en klassisk dansk menu, som de fleste husker fra 80erne og op igennem 90’erne, hvor mange fik den når der kom gæster på besøg.
Indbagt mørbrad er en svinemørbrad og noget fars, som bliver pakket ind i butterdej.
Pakken bages i ca. 1 time, og så er den lækreste knasende lag butterdej med svinemørbrad inden i færdig.

Når jeg laver indbagt mørbrad bruger jeg altid butterdej fra kølerdisken, det er meget nemmere fremfor frost. For det første så passer den perfekt den fra kølerdisken, og for det andet, så skal man stå og samle dem fra frost. Der er jo ingen grund til at gøre lækker mad besværligt at lave.

Indbagt svinemørbrad – Prøv også vores lækre opskrift på den klassiske Farserede porrer.

indbagt svinemørbrad

Indbagt svinemørbrad – Meget nem opskrift

Sofus Madsen
Indbagt svinemørbrad med butterdej og fars
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 2055 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Fars

  • 400 gram Hakket svinekød
  • 2 spsk Hvedemel
  • 1 stk Æg
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 150 gram Champignon fint hakket
  • 1 stk Fede hvidløg
  • 1 tsk Stærk paprika
  • 1 tsk Salt
  • Peber
  • 0,5 dl Mælk

Svinemørbrad

  • 500 gram Svinemørbrad

Øvrige

  • 1 stk Butterdej plade (fersk)

Sådan gør du
 

Fars

  • Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele rigtig godt sammen.

Svinemørbrad

  • Skær svinemørbrad fri for sener og hinder.
    Kom 20 gram smør på panden, brun den af på alle sider.
    Kom mørbraden over på en tallerken, til afkøling.

Indbagt svinemørbrad

  • Butterdejen rulles ud, så papiret ligger ned mod bordet.
    Halvdelen af farsen kommes midt på butterdejen, og mørbraden lægges ovenpå farsen.
    Kom det resterende fars omkring mørbraden, og butterdejen lukkes ind over farsen, og enderne klemmes sammen.
    fars på butterdej

Indbagt svinemørbrad i ovnen

  • Smør en ildfast fad med smør, og kom svinemørbraden over på bradepanden, sådan at du har samlingen i butterdejen nedad.
    Papiret fjernes, og pakken pensles med mælk:
    Bag den indbagte svinemørbrad i almindelig ovn ved 200 grader i ca. 1 time.
    Velbekomme.

Noter

Indbagt svinemørbrad serveres f.eks med 
Frisk pasta eller Kogte kartofler med en hjemmelavet Whiskeysauce.
Tilbehør kunne være en lækker hjemmelavet salat.
svinemørbrad færdig
svinemørbrad færdig

Næringsindhold

Kalorier: 2055kcal (103%)Kulhydrater: 15g (5%)Protein: 176g (352%)Fedt: 139g (214%)Mættet fedt: 47g (294%)Flerumættet fedt: 16gEnkelumættet fedt: 60gTransfedt: 1gKolesterol: 618mg (206%)Natrium: 3244mg (141%)Kalium: 3326mg (95%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 6g (7%)Vitamin A: 879IU (18%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 217mg (22%)Iron: 13mg (72%)
Søgeord Indbagt svinemørbrad
  • Mørbrad a la creme
  • Fish and Chips
  • Indbagt hvidløgsbrød
  • Tzatziki
  • Stegte ål
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: indbagt farsbrød, indbagt mørbrad, indbagt svinemørbrad, nem indbagt mørbrad, nem indbagt svinemørbrad

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kærnemælkshorn med hindbærremonce
Next Post: Stegte rosenkål »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk