• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Farserede porrer

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Farserede porrer
farserede porrer - opskrift på indbagt porrer stegt på pande i smør
Opskrift på indbagt porrer stegt på pande i smør

Farserede porrer kommer man ikke udenom, når man taler om de gode gamle danske klassikere.
Jeg husker tydeligt når vi fik dem hjemme ved os, jeg var helt vilde med de små ruller.
Selv den dag i dag, nyder jeg de små ruller når vi får det.
farseret porrer består af en porrer der bliver pakket ind i svinekød, herefter bliver den vendt i rasp og stegt på panden i smør.
Det er virkelig guf.
Denne Opskrift er til 4 personer.

Farserede porrer – Prøv også vores fantastiske Stegte rødspættefilet med persillesovs.

Farserede porrer

Farserede porrer

Sofus Madsen
Sådan laver du Farserede porrer
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 545 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Fars

  • 500 gram Hakket svinekød
  • 1 stk Æg
  • 1 dl Hvedemel
  • 2 dl Mælk
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 1 tsk Salt
  • friskkværnet peber

Det resterende

  • 2 stk Porrer
  • 50 gram Rasp
  • 25 gram Smør

Sådan gør du
 

Farsen

  • Alle ingredienserne til farsen, kommes i en passende skål.
    pisk det hele rigtig godt sammen.
    Stil farsen i køleskabet, til det skal bruges.
    500 gram Hakket svinekød, 1 stk Æg, 1 dl Hvedemel, 2 dl Mælk, 1 stk Fint hakket løg, 1 tsk Salt, friskkværnet peber

Porrer

  • Porrerne renses og skæres, Så du har 4 porrer af 1 porrer.
    Sæt en gryde over med letsaltet vand, og kog det op.
    Når vandet koger, skruer du ned på middelvarme, og kommer de 8 porrer i vandet.
    De 8 porrer skal nu koge i ca. 5 minutter, til de er møre.
    porrerne lægges forsigtig ned i en si, så de kan stå og dryppe af.
    De skal ligge der i mindst 10 minutter, til de er stoppet med at dryppe og tørre.
    2 stk Porrer

Farserede porrer

  • Kom rasp i en dyb tallerken.
    Del farsen i 8 lige store dele, som du derefter former om hvert stykke porrer.
    Vend rullerne i raspen.
    Smør kommes på en pande ved middelvarme, og smeltes til det er gyldent.
    Steg rullerne til de er gyldne og gennemstegte.
    Velbekomme
    50 gram Rasp, 25 gram Smør

Næringsindhold

Kalorier: 545kcal (27%)Kulhydrater: 21g (7%)Protein: 24g (48%)Fedt: 40g (62%)Mættet fedt: 15g (94%)Flerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 16gTransfedt: 0.5gKolesterol: 110mg (37%)Natrium: 952mg (41%)Kalium: 435mg (12%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 3g (3%)Vitamin A: 345IU (7%)Vitamin C: 4mg (5%)Calcium: 95mg (10%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord farserede porrer
  • Kyllingenuggets på pande
  • Indbagt svinemørbrad
  • Wok med svinekød og grøntsager
  • Stegt flæsk med persillesovs i ovn – Danmarks nationalret
  • Rabarber tiramisu
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: farserede porre, farserede porrer, farserede porrer oksekød, farseret porrer, porre i fad, porre i ovn

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Glaseret skinke
Next Post: Hindbærmarmelade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk