Farserede porrer

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Farserede porrer
farserede porrer - opskrift på indbagt porrer stegt på pande i smør
Opskrift på indbagt porrer stegt på pande i smør

Farserede porrer kommer man ikke udenom, når man taler om de gode gamle danske klassikere.
Jeg husker tydeligt når vi fik dem hjemme ved os, jeg var helt vilde med de små ruller.
Selv den dag i dag, nyder jeg de små ruller når vi får det.
farseret porrer består af en porrer der bliver pakket ind i svinekød, herefter bliver den vendt i rasp og stegt på panden i smør.
Det er virkelig guf.
Denne Opskrift er til 4 personer.

Farserede porrer – Prøv også vores fantastiske Stegte rødspættefilet med persillesovs.

Farserede porrer

Farserede porrer

Sofus Madsen
Sådan laver du Farserede porrer
5 fra 1 stemme
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 545 kcal

Ingredienser
  

Det resterende

Sådan gør du
 

Farsen

  • Alle ingredienserne til farsen, kommes i en passende skål.
    pisk det hele rigtig godt sammen.
    Stil farsen i køleskabet, til det skal bruges.
    500 gram Hakket svinekød, 1 stk Æg, 1 dl Hvedemel, 2 dl Mælk, 1 stk Fint hakket løg, 1 tsk Salt, friskkværnet peber

Porrer

  • Porrerne renses og skæres, Så du har 4 porrer af 1 porrer.
    Sæt en gryde over med letsaltet vand, og kog det op.
    Når vandet koger, skruer du ned på middelvarme, og kommer de 8 porrer i vandet.
    De 8 porrer skal nu koge i ca. 5 minutter, til de er møre.
    porrerne lægges forsigtig ned i en si, så de kan stå og dryppe af.
    De skal ligge der i mindst 10 minutter, til de er stoppet med at dryppe og tørre.
    2 stk Porrer

Farserede porrer

  • Kom rasp i en dyb tallerken.
    Del farsen i 8 lige store dele, som du derefter former om hvert stykke porrer.
    Vend rullerne i raspen.
    Smør kommes på en pande ved middelvarme, og smeltes til det er gyldent.
    Steg rullerne til de er gyldne og gennemstegte.
    Velbekomme
    50 gram Rasp, 25 gram Smør

Nutrition

Kalorier: 545kcalKulhydrater: 21gProtein: 24gFedt: 40gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 16gTransfedt: 0.5gKolesterol: 110mgNatrium: 952mgKalium: 435mgFiber: 3gSukker: 3gVitamin A: 345IUVitamin C: 4mgCalcium: 95mgIron: 2mg
Søgeord farserede porrer
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner