• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Baconruller i fad

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Baconruller i fad
Sådan laver du de bedste farsruller med bacon
Baconrulle i fad – Farsruller med bacon på porre kartoffelbund

Baconruller i fad – Farsruller med bacon på porre kartoffelbund

Denne ret er en fantastisk farsbrød, som bliver pakket ind i bacon. Det smager rigtig lækkert, og så er det bare utrolig nemt at lave. Du skal blot røre farsen sammen, og dele farsen ud i 12 lige store portioner. Derefter pakker du farsbrødene ind i bacon. lig dem ovenpå dine porre kartoffelbund med fløde, og stil retten i ovnen. Nu passer den sig selv, til retten er helt færdig, nemmere bliver det simpelthen ikke. Mens baconruller i fad bliver færdig, kan du sagtens nå at rydde op i køkkenet og dække bord. Så er det egentlig bare at vente, til dine farsruller med bacon er færdige.

Prøv også vores lækre opskrift på god gammeldags forloren hare

baconruller i fad

Baconruller i fad

Sofus Madsen
Farsruller med bacon på porre kartoffelbund
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t
0 min
Samlet tid 1 t 15 min
Ret aftensmad
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 766 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Porre kartoffelbund

  • 1000 gram Kartofler
  • 1 stk Porrer
  • 300 gram Gulerødder
  • 500 ml Piskefløde (38%) eller madlavningsfløde
  • 1 dl Sødmælk
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Baconruller

  • 500 gram Hakket svinekød
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 1 stk æg
  • 0,5 dl Mælk
  • 12 stk Bacon i skiver

Sådan gør du
 

Kartofler, gulerødder og porre klargøres

  • Kartofler skrælles og vaskes.
    Snit kartoflerne snittes i tynde skiver, eller brug et mandolin.
    Jeg skar skiver på et mandolin i 2.5 mm tykkelse.
    Gulerødder skrælles og renses.
    Skær gulerødderne ud i helt tynde skiver. Til dette brugte jeg igen mit mandolinjern. jeg skar også dem i 2.5 mm tykkelse.
    Porre rengøres.
    Skær porre ud ii helt tynde skiver. Til dette brugte jeg igen mit mandolinjern, hvor jeg skar min porre ud i 2.5 mm tykkelse.

Porre kartoffelbund

  • kom kartofler, porre og gulerødder ned i fad, og kom enten piskefløde eller madlavningsfløde henover kartoflerne, sammen med 1 dl sødmælk.
    Drys salt og friskkværnet peber henover fadet med porre kartoffelbund.

Baconruller

  • kom alle ingredienser ned i en skål undtagen bacon i skiver.
    Rør det hele rigtig godt sammen.
    Del farsen op i 12 portioner.
    form farsen til et aflangt farsbrød. og kom bacon rundt farsrullerne. Jeg kom ikke bacon i bunden. Når baconrullerne er færdig, kommes de ovenpå porre kartoffelbund.

Baconruller i fad

  • Når du er færdig med at lave farsrullerne, sættes den i ovnen.
    forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 1 time.
    Server baconruller i fad straks.
    Velbekomme.
    baconruller i fad

Næringsindhold

Kalorier: 766kcal (38%)Kulhydrater: 56g (19%)Protein: 30g (60%)Fedt: 81g (125%)Mættet fedt: 41g (256%)Flerumættet fedt: 7gEnkelumættet fedt: 27gTransfedt: 0.3gKolesterol: 240mg (80%)Natrium: 930mg (40%)Kalium: 1785mg (51%)Fiber: 8g (33%)Sukker: 11g (12%)Vitamin A: 14544IU (291%)Vitamin C: 55mg (67%)Calcium: 196mg (20%)Iron: 4mg (22%)
Søgeord baconruller i fad, farsruller med bacon, farsruller med bacon på porre kartoffelbund
  • Kartoffel porre suppe
  • Syltede rødløg
  • Farserede porrer
  • Brændende kærlighed
  • Kartofler kogetid

Tips til Baconruller i fad

Holdbarhed baconruller

Denne ret kan holde sig ca. 2 dage, hvis du stiller det på køl i køleskabet. Hvis du ønsker en længere holdbarhed, kan du med fordel komme det i en beholder og fryse det ned.
i frysereren vil baconruller i fad kunne holde sig i ca. 2 mdr. Når du fryser denne ret, kan det godt virke lidt mærkeligt når du lige tager det op. Men det forsvinder når dine farsruller med bacon bliver genopvarmet.

Mad med porrer

Porrer er en ret populære grøntsager, nok mest fordi at den er til rådighed det meste af året. Porre trives særdelse godt i vores lille Danmark, da den godt kan lide det kølige vejr. Mad med porrer kan nævnes supper, gratiner, wokretter og i denne ovnret. Når en porrer skal bruges i en ret, er det vigtigt at den bliver renset meget grundigt. Så du er helt sikker på at der ikke er jord og sand inden den kommer i baconruller i fad.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: baconruller, baconruller i fad, farsruller, farsruller med bacon, porrer

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kartofler kogetid
Next Post: Kokostoppe »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk