Ovnbagt ørredfilet - Her får du min bedste opskrift på lækkert mørt og saftig ørredfilet i ovn. Laves med 3 ingredienser, i 25 minutter i ovn
Her får du min bedste opskrift på nemt og lækkert ovnbagt ørredfilet. Det kræver ikke mere end 3 ingredienser at lave en ørred, og så har du tilmed det lækreste møre og saftigste stykke filet. Når jeg laver ørred, laver jeg det altid med staniol omkring. Dette gør jeg fordi, at så ligger fisken og steger i sit eget saft. På den måde er du helt sikker på, at din fisk bliver virkelig lækkert og saftigt.
Vil du gerne krydre fisken lidt, kan jeg anbefale at skære en fed hvidløg ud i små både, og komme det ovenpå fisken. Som tilbehør til fisken, kan du evt. servere kogte kartofler med dampede grøntsager og en god dressing.
Denne opskrift på ovnbagt ørredfilet er til 4 personer.
Ovnbagt ørredfilet
Ingredienser
ovnbagt ørredfilet
- 600 gram Ørredfilet
- 1 stk Skive skåret citron
- Salt
- Friskkværnet peber
sådan gør du
ovnbagt ørredfilet
- Tænd ovn. 180 grader varmluft.
- Skyl ørred under rindende vand.
- Skyl citronen, og skær enderne af. Skær citronen i små skiver.Lig ørredfilet på stanniol, og smør ca. 4 spsk olie på fisken.kom salt og friskkværnet peber henover, kom citronerne på ørredfilet.
- Kom ørred i ovn i opvarmet ovn i 25 minutter.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Holdbarhed på ovnbagt ørredfilet
Når du har bagt ørredfilet, kan den holde sig 2 dage i køleskabet. Det er vigtigt at den straks kommer i køleskabet, når du er færdig med at spise.
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Ørred i ovn - Opskrift på regnbueørred grill eller i ovn
Tatarsauce - opskrift på en lækker dip til fisk
Fish and chips - En opskrift med sauce tartare og pomfritter
Helstegt rødspætte - Stegt rødspættefilet med persillesovs
Indbagt laks med spinat og butterdej - laks på 30 minutter
Skriv et svar