Tebirkes med fyld er en lækker hjemmelavet remonce af marcipan.
Kært barn har rigtig mange navne, og derfor er det også forskellige hvad tebirkes bliver kaldet.
Dog er det fælles for alle navne, at det er en fantastisk stykke brød der smager simpelthen fantastisk.
Du får her en lækker opskrift på tebirkes, som er utrolig nemme at lave.
Prøv vores lækre opskrift på de bedste sprøde rundstykker
Tebirkes – Sådan bager du nemt dine egne tebirkes
lækre tebirkes med remonce
Ingredienser
Remonce til fyld i tebirkes
- 100 gram Revet marcipan
- 100 gram Smør
- 50 gram Sukker
Til pensling
- 1 stk Sammenpisket æg
Sådan gør du
Remonce til fyld i tebirkes
- Bland marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Dej
- Smelt smør i en lille kasserolle, og kom det over i en skål.Kom mælk ned i skålen, og rør det sammen.Gær tilsættes og røres ud.De øvrige ingredienser tilsættes – gem noget til når du skal rulle dine tebirkes ud.Ælt dejen godt igennem med hænderne.Dejen rulles nu ud til aflang plade ca. 15×60 cm.Remoncen smøres på, og fold dejen sammen så du får 3 lag.Skær dejen ud i 12 lige store stykker.Sæt tebirkesene over på en plade, og lad dem hæve i 30 minutter.
Pensling af tebirkes
- Pensl tebirkesene med sammenpisket æg.
Tebirkes bages
- Bages ved 225 grader i ca. 13 minutter i alm. Ovn.Velbekomme.
Næringsindhold
Kalorier: 297kcal (15%)Kulhydrater: 30g (10%)Protein: 6g (12%)Fedt: 18g (28%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 41mg (14%)Natrium: 143mg (6%)Kalium: 103mg (3%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 8g (9%)Vitamin A: 480IU (10%)Vitamin C: 0.004mgCalcium: 45mg (5%)Iron: 1mg (6%)
Skriv et svar