• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Tebirkes – Sådan bager du nemt dine egne tebirkes

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
tebirkes
Tebirkes med remonce

Tebirkes med fyld er en lækker hjemmelavet remonce af marcipan.
Kært barn har rigtig mange navne, og derfor er det også forskellige hvad tebirkes bliver kaldet.
Dog er det fælles for alle navne, at det er en fantastisk stykke brød der smager simpelthen fantastisk.
Du får her en lækker opskrift på tebirkes, som er utrolig nemme at lave.

Prøv vores lækre opskrift på de bedste sprøde rundstykker

tebirkes

Tebirkes – Sådan bager du nemt dine egne tebirkes

Sofus Madsen
lækre tebirkes med remonce
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 13 min
0 min
Samlet tid 13 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 12 Stk
Kalorier 297 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Remonce til fyld i tebirkes

  • 100 gram Revet marcipan
  • 100 gram Smør
  • 50 gram Sukker

Dej

  • 120 gram Smeltet smør
  • 1,5 dl Sødmælk
  • 50 gram Gær
  • 0,5 tsk Salt
  • 1,5 tsk Sukker
  • 350 gram Hvedemel

Til pensling

  • 1 stk Sammenpisket æg

Sådan gør du
 

Remonce til fyld i tebirkes

  • Bland marcipan, smør og sukker sammen i en skål.

Dej

  • Smelt smør i en lille kasserolle, og kom det over i en skål.
    Kom mælk ned i skålen, og rør det sammen.
    Gær tilsættes og røres ud.
    De øvrige ingredienser tilsættes – gem noget til når du skal rulle dine tebirkes ud.
    Ælt dejen godt igennem med hænderne.
    Dejen rulles nu ud til aflang plade ca. 15×60 cm.
    Remoncen smøres på, og fold dejen sammen så du får 3 lag.
    Skær dejen ud i 12 lige store stykker.
    Sæt tebirkesene over på en plade, og lad dem hæve i 30 minutter.

Pensling af tebirkes

  • Pensl tebirkesene med sammenpisket æg.

Tebirkes bages

  • Bages ved 225 grader i ca. 13 minutter i alm. Ovn.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 297kcal (15%)Kulhydrater: 30g (10%)Protein: 6g (12%)Fedt: 18g (28%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 41mg (14%)Natrium: 143mg (6%)Kalium: 103mg (3%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 8g (9%)Vitamin A: 480IU (10%)Vitamin C: 0.004mgCalcium: 45mg (5%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord tebirkes
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: københavnerbirkes, tebirkes

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Boller i karry
Next Post: Ovnbagte tomater »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk