Rundstykker - opskrift på bagerens fantastiske morgenbrød. Få her den komplette guide , og tips til hvordan de kan fryses og varmes igen.
Rundstykker - lækre friskbagte sprøde hjemmelavede rundstykker.
Hvis du skulle ønske at fryse rundstykkerne, skal de blot bages lidt mindre. Når rundstykkerne så er afkølet, kommes de i en pose og kommes i fryseren.
Når de så skal varmes igen, dyppes de lige under den kolde hane. Derefter kommes de en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.
De bages nu i 5 minutter.
Få her opskriften på de lækreste Tebirkes.
Rundstykker opskrift
Rundstykker - opskrift på bagerens fantastiske morgenbrød. Få her den komplette guide , og tips til hvordan de kan fryses og varmes igen.
Ingredienser
- 3 dl Lunkent vand
- 500 gram hvedemel
- 25 gram Gær
- 10 gram bage enzymer
- 10 gram Hvedesur
- 10 gram Salt
sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en skål, og ælt det godt ca. 5 minutter ved lavt tempo i en røremaskine.Herefter æltes det i 5 minutter i højeste tempo.
Rundstykkerne formes
- Vej rundstykkerne af på en vægt, hvor de hver vejer ca. 70 gram, herefter formes de som boller.Når rundstykkerne er formet, pensler du dem med vand, og dypper dem i f.eks birkes.Rundstykkerne placeres nu på en hulplade, en almindelig bageplade kan også bruges, men en hulplade får bedre fordelt varmen og dampen.Rundstykkerne sættes til hævning i ca. 45 minutter, et sted der både er lunt og fugtigt, så vil du opnå den absolutte bedste resultat. Placer en bradepande i bunden af ovnen. Hvis din ovn har dampfunktion kan dette undlades, så bruger du blot dampfunktionen i ovnen.Ovnen tændes på varmluft og 250 grader.Når ovnen har nået de 250 grader, sættes rundstykkerne i midterste rille i ovnen, og der kommes 1 dl vand i bradepanden som står i bunden af ovnen.ovnen sættes nu ned til 210 grader, og stadig varmluft.Rundstykkerne bages nu ca. 18 minutter, til de er lækre gyldne i farven.
Ernæringsindhold
Kalorier: 141kcalKulhydrater: 30gProtein: 6gFedt: 1gMættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.02gNatrium: 325mgKalium: 58mgFiber: 4gVitamin C: 0.003mgCalcium: 29mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar