• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Rundstykker

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Rundstykker
Rundstykker – Sådan laver du bagerens sprøde og luftige rundstykker

Rundstykker – lækre friskbagte sprøde rundstykker.
Her får du en opskrift på de meste lækre og sprøde rundstykker du kunne tænke dig. Hvis du skulle ønske at fryse rundstykkerne, skal de blot bages lidt mindre. Når rundstykkerne så er afkølet, kommes de i en pose og kommes i fryseren.
Når de så skal varmes igen, dyppes de lige under den kolde hane. Derefter kommes de en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.
De bages nu i 5 minutter.

Få her opskriften på de lækreste Tebirkes.

Rundstykker

Rundstykker – Sådan laver du bagerens sprøde og luftige rundstykker

Sofus Madsen
Lækre sprøde rundtstykker
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 55 min
Tilb. tid 18 min
0 min
Samlet tid 18 min
Ret brød
Køkken dansk
Antal 12 Stk
Kalorier 141 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 3 dl Lunkent vand
  • 500 gram hvedemel
  • 25 gram Gær
  • 10 gram bage enzymer
  • 10 gram Hvedesur
  • 10 gram Salt

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienser i en skål, og ælt det godt ca. 5 minutter ved lavt tempo i en røremaskine.
    Herefter æltes det i 5 minutter i højeste tempo.

Rundstykkerne formes

  • Vej rundstykkerne af på en vægt, hvor de hver vejer ca. 70 gram, herefter formes de som boller.
    Når rundstykkerne er formet, pensler du dem med vand, og dypper dem i f.eks birkes.
    Rundstykkerne placeres nu på en hulplade, en almindelig bageplade kan også bruges, men en hulplade får bedre fordelt varmen og dampen.
    Rundstykkerne sættes til hævning i ca. 45 minutter, et sted der både er lunt og fugtigt, så vil du opnå den absolutte bedste resultat.
    Placer en bradepande i bunden af ovnen. Hvis din ovn har dampfunktion kan dette undlades, så bruger du blot dampfunktionen i ovnen.
    Ovnen tændes på varmluft og 250 grader.
    Når ovnen har nået de 250 grader, sættes rundstykkerne i midterste rille i ovnen, og der kommes 1 dl vand i bradepanden som står i bunden af ovnen.
    ovnen sættes nu ned til 210 grader, og stadig varmluft.
    Rundstykkerne bages nu ca. 18 minutter, til de er lækre gyldne i farven.

Næringsindhold

Kalorier: 141kcal (7%)Kulhydrater: 30g (10%)Protein: 6g (12%)Fedt: 1g (2%)Mættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.02gNatrium: 325mg (14%)Kalium: 58mg (2%)Fiber: 4g (17%)Vitamin C: 0.003mgCalcium: 29mg (3%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord rundstykker
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Boller, Morgenmad Tags: hurtige rundstykker opskrift, morgenbrød opskrift, opskrift på morgenbrød, rundstykker, rundstykker opskrift sprøde, sprøde rundstykker

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Madpandekager med fyld
Next Post: Vafler opskrift »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk