Scrambled eggs

Madgryden.dk » Opskrifter » Morgenmad » Scrambled eggs
Scrambled eggs - Sådan laver du din røræg cremet og luftig
Scrambled egg – Sådan laver du din røræg cremet og luftig

Scrambled eggs – Sådan laver du din røræg cremet og luftig

Scrambled eggs eller røræg, er en sand klassiker til morgenbordet.
Hjemme hos os får vi jævnligt røræg til morgenmad, da vi elsker skrammel æg som min far altid kaldte det he he.
Det er ikke svært at lave scrambled egg, men det er vigtigt at du ikke kommer til at give dem for lang tid.
Det kan godt få røræggen til at blive lidt “tør” i det.
Denne opskrift giver den perfekte cremede og luftige scrambled egg med bacon.
Opskriften på scramble egg er lavet til 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på lækre sprøde rundstykker

Scrambled eggs

Scrambled eggs – røræg – Cremet og luftig

Sofus Madsen
En klassiker til morgenbordet.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 8 minutter
0 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Morgenmad
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 43 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

scrambled eggs

  • Pisk æg, mælk og salt og peber sammen.
    Kom smør på panden og lad det smelte.
  • Hæld massen på panden, og lad den stivne en anelse.
    Kør en palet forsigtig rundt i din scrambled eggs.
    Når alt massen er stivnet tages panden af.
  • Lad scrambled eggs herefter stå og sætte sig i et par minutter i panden.
    Pølser og bacon steges og kommes ovenpå.
    Velbekom.
    Scrambled eggs

Nutrition

Kalorier: 43kcalKulhydrater: 2gProtein: 2gFedt: 3gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 17mgNatrium: 33mgKalium: 60mgSukker: 2gVitamin A: 134IUCalcium: 48mgIron: 0.04mg
Søgeord scrambled eggs
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Tilbehør til scrambled eggs

Til scrambled egg kan du servere et rugbrød, hvor der ovenpå din røræg kan drysse noget frisk purløg. Når vi får scrambled eggs herhjemme, plejer vi også at lave stegt bacon og pølser. Først steger du bacon i en tør pande, derefter steger du pølserne i det fedt fra din bacon. Det giver ekstra god smag til dine cocktailpølser.

Scramble egg i ovn

Du kan sagtens lave røræg i ovn. Tænd ovnen på 125 grader i almindelig ovn. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Smør et passende ovnfast fad, og kom æggemassen i fadet. Når ovnen er opvarmet til de 125 grader, stilles fadet i ovnen. Røræg i ovn skal nu have 25 – 30 minutter, hvert 10 minut skal du røre rundt i din scrambled eggs.

Vidste du??

Med stort sandsynlighed stammer scramble egg fra Storbritannien. Her var det et meget populært ret i omkring 1700 tallet. efterfølgende har det spredt sig hurtigt, til rigtig mange lande. Skal du have en rigtig english breakfast, så slipper du bestemt ikke udom scrambled eggs med pølser, tomater baked beans og et lækkert stykke ristet brød til.




Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner