• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Scrambled eggs

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Morgenmad » Scrambled eggs
Scrambled eggs - Sådan laver du din røræg cremet og luftig
Scrambled egg – Sådan laver du din røræg cremet og luftig

Scrambled eggs – Sådan laver du din røræg cremet og luftig

Scrambled eggs eller røræg, er en sand klassiker til morgenbordet.
Hjemme hos os får vi jævnligt røræg til morgenmad, da vi elsker skrammel æg som min far altid kaldte det he he.
Det er ikke svært at lave scrambled egg, men det er vigtigt at du ikke kommer til at give dem for lang tid.
Det kan godt få røræggen til at blive lidt “tør” i det.
Denne opskrift giver den perfekte cremede og luftige scrambled egg med bacon.
Opskriften på scramble egg er lavet til 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på lækre sprøde rundstykker

Scrambled eggs

Scrambled eggs – røræg – Cremet og luftig

Sofus Madsen
En klassiker til morgenbordet.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 2 min
Tilb. tid 8 min
0 min
Samlet tid 10 min
Ret Morgenmad
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 43 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Scrambled eggs

  • 8 stk Æg
  • 1,5 dl Sødmælk
  • 10 gram Smør
  • Salt
  • Peber
  • Brunch pølser
  • Bacon i skiver

Sådan gør du
 

scrambled eggs

  • Pisk æg, mælk og salt og peber sammen.
    Kom smør på panden og lad det smelte.
  • Hæld massen på panden, og lad den stivne en anelse.
    Kør en palet forsigtig rundt i din scrambled eggs.
    Når alt massen er stivnet tages panden af.
  • Lad scrambled eggs herefter stå og sætte sig i et par minutter i panden.
    Pølser og bacon steges og kommes ovenpå.
    Velbekom.
    Scrambled eggs

Næringsindhold

Kalorier: 43kcal (2%)Kulhydrater: 2g (1%)Protein: 2g (4%)Fedt: 3g (5%)Mættet fedt: 2g (13%)Flerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 17mg (6%)Natrium: 33mg (1%)Kalium: 60mg (2%)Sukker: 2g (2%)Vitamin A: 134IU (3%)Calcium: 48mg (5%)Iron: 0.04mg
Søgeord scrambled eggs
  • Omelet opskrift
  • Kylling i ovn
  • Stegte ål
  • Brioche burgerboller
  • Kartoffelmos

Tilbehør til scrambled eggs

Til scrambled egg kan du servere et rugbrød, hvor der ovenpå din røræg kan drysse noget frisk purløg. Når vi får scrambled eggs herhjemme, plejer vi også at lave stegt bacon og pølser. Først steger du bacon i en tør pande, derefter steger du pølserne i det fedt fra din bacon. Det giver ekstra god smag til dine cocktailpølser.

Scramble egg i ovn

Du kan sagtens lave røræg i ovn. Tænd ovnen på 125 grader i almindelig ovn. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Smør et passende ovnfast fad, og kom æggemassen i fadet. Når ovnen er opvarmet til de 125 grader, stilles fadet i ovnen. Røræg i ovn skal nu have 25 – 30 minutter, hvert 10 minut skal du røre rundt i din scrambled eggs.

Vidste du??

Med stort sandsynlighed stammer scramble egg fra Storbritannien. Her var det et meget populært ret i omkring 1700 tallet. efterfølgende har det spredt sig hurtigt, til rigtig mange lande. Skal du have en rigtig english breakfast, så slipper du bestemt ikke udom scrambled eggs med pølser, tomater baked beans og et lækkert stykke ristet brød til.




Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Morgenmad Tags: eggs, røræg, scramble eggs opskrift, scramble eggs pande, scramble æg, scrambled, scrambled egg bacon, scrambled egg brunch, scrambled eggs, scrambled eggs med bacon, scrambled æg, stegt bacon

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Boller uden æg
Next Post: Kanelkage uden æg »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk