Omelet opskrift


Omelet grundopskrift – Opskriften er helt enkelt og du kan sagtens selv tilføje diverse fyld, som giver din omelet sin helt egen præg.
Hjemme hos os får vi det tit i weekenderne, når vi skal have frokost.
Så tilsætter vi altid lidt lækkert fyldt, afhængig af årstiden og hvad vi lige har i køleskabet.
Æggeomelet og æggekage kan ikke sammenlignes, æggekage er med mælk og hvedemel.
Det er en rigtig æggeomelet ikke, den består blot af æg, salt og peber.
Men for begge er hovedingrediensen æg.
Omelet – Prøv også vores lækre opskrift på scrambled eggs her.

Omelet – opskrift på æggeomelet
Sådan laver du meget nemt en omelet
Sådan gør du
Omelet opskrift
- Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det godt sammen.Kom lidt olie på panden, og tænd kogeplade på middelvarme.Når olien er varmt, kommes omeletten over.Når omeletten begynder at stivne, vendes den ene halvdel af omeletten over på den anden halvdel.Hvis du ønsker fyld i din omelet, kan du komme det i inden du vender den ene halvdel over på den anden.æggeomeletten skal nu stege færdig.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 4kcalKulhydrater: 0.02gProtein: 0.4gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 0.1gKolesterol: 11mgNatrium: 4mgKalium: 4mgSukker: 0.01gVitamin A: 16IUCalcium: 2mgIron: 0.1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse