Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Scrambled eggs - røræg - Cremet og luftig
Sofus Madsen
Scrambled eggs - En klassiker til morgenbordet. Sådan får du den perfekte røræg til brunch og morgenbordet. Nem opskrift Madgryden
5
fra 1 stemme
Udskriv
Forb. tid
2
minutter
min
Tilb. tid
8
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Ret
Morgenmad
Køkken
dansk
Antal
4
Personer
Kalorier
43
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Scrambled eggs
8
stk
Æg
1,5
dl
Sødmælk
10
gram
Smør
Salt
Peber
Brunch pølser
Bacon i skiver
Sådan gør du
scrambled eggs
Pisk æg, mælk og salt og peber sammen.
Kom smør på panden og lad det smelte.
Hæld massen på panden, og lad den stivne en anelse.
Kør en palet forsigtig rundt i din scrambled eggs.
Når alt massen er stivnet tages panden af.
Lad scrambled eggs herefter stå og sætte sig i et par minutter i panden.
Pølser og bacon steges og kommes ovenpå.
Velbekom.
Ernæringsindhold
Kalorier:
43
kcal
Kulhydrater:
2
g
Protein:
2
g
Fedt:
3
g
Mættet fedt:
2
g
Flerumættet fedt:
0.2
g
Enkelumættet fedt:
1
g
Transfedt:
0.1
g
Kolesterol:
17
mg
Natrium:
33
mg
Kalium:
60
mg
Sukker:
2
g
Vitamin A:
134
IU
Calcium:
48
mg
Iron:
0.04
mg
Søgeord
scrambled eggs
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse