Havregrød


Havregrød er en fantastisk start på dagen. Grøden er noget næsten alle kan lide, og så er den yderst mættende. Jeg husker tydeligt fra barndommen, når min far kaldte på mig om morgenen. Jo længere jeg kom ned af trappen, desto mere kunne jeg dufte havregrøden. Den dag i dag elsker jeg den stadig, blot med sukker og en lille klat smør.
Men jeg kan også godt lide nogle friske æble skåret i tern, drysset med lidt hakkede mandler.
Det er netop det der gør havregrød så lækkert, at man kan bruge netop det man kan lide som topping.
Opskriften er lavet til 2 personer.
I stedet for havregrød, får mange også øllebrød til morgenmad. Få opskriften på øllebrød her.

Havregrød
Nem opskrift på havregrød
Ingredienser
- 2 dl Havregryn (finvalsede)
- 2 dl koldt vand
- 2 dl Mælk
- 0,5 tsk Salt
Sådan gør du
Havregrød
- Kom alle ingredienser i en gryde, og rør det sammen.Tænd kogepladen på middelvarme, og kog blandingen under omrøring i ca. 5 minutter.havregrøden serveres med det man kunne tænke sig.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 446kcalKulhydrater: 71gProtein: 19gFedt: 10gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 1gKolesterol: 12mgNatrium: 140mgKalium: 150mgFiber: 11gSukker: 5gVitamin A: 162IUCalcium: 176mgIron: 4mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse