Jordbærsovs - Nem opskrift på en lækker jordbærsauce. opskriften kan også bruges til mange andre frosne bær. Madgryden.dk
Det er ganske nemt at lave jordbærsovs, og så passer det sammen til utrolig mange desserter.
Tilsæt jordbær, vand, sukker og vaniljesukker i en gryde, og varm det på middelvarme. Kog indtil jordbærrene er helt udkogte. Rør majsstivelse og vand sammen, og tilsæt det gradvist til jordbærsovsen, indtil den når den ønskede tykkelse. Juster smagen med sukker. Server sovsen lun. Denne opskrift kan også anvendes til andre typer af frosne bær, hvor fremgangsmåden forbliver den samme.
Opskriften på jordbærsovs er beregnet til 4 personer.
Jordbærsovs - Nem opskrift på jordbærsauce
Ingredienser
- 400 Gram Jordbær
- 1 dl Vand
- 100 gram Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
stivelse
- 1 Spsk Majsstivelse
- 2 Spsk Vand
sådan gør du
- Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme.Lad det koge op til jordbæerne er udkogte.
- Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.
- Smag til med sukker.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Jordbærgrød - Nem opskrift med få ingredienser
Jordbærkage i bradepande - Nem opskrift til mange personer
Cheesecake med jordbær - Lækker opskrift på jordbærcheesecake
Jordbæris opskrift - lækker hjemmelavet is med jordbær
Jordbærmarmelade - Opskrift på nem marmelade med jordbær
Ditte
Kan det laves i forvejen? Hvis man ikke ønsker den varm? 🙂
Sofus Madsen
Hej Ditte
Ja det kan du roligt gøre. Du stiller den blot i køleskabet, når den er afkølet.
Mvh.
Sofus Madsen