Jordbærsovs
Jordbærsovs er utrolig nemt at lave, og smager fantastisk til mange lækre desserter.
Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme. Lad det koge op til jordbæerne er udkogte. Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.
Smag til med sukker.
Server denne jordbærsovs mens den er lun.
Opskriften kan du sagtens bruge til mange andre frosne bær, her vil fremgangsmåden være nøjagtig den samme.
Opskriften på bærsauce er til 4 personer.
Jordbærsovs – Prøv også vores lækre opskrift på hjemmelavet Risifrutti her.
Jordbærsovs – Nem opskrift på jordbærsauce
Sådan laver du en jordbærsauce
Ingredienser
- 400 Gram Jordbær
- 1 dl Vand
- 100 gram Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
stivelse
- 1 Spsk Majsstivelse
- 2 Spsk Vand
Sådan gør du
- Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme.Lad det koge op til jordbæerne er udkogte.Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.Smag til med sukker.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 131kcalKulhydrater: 33gProtein: 1gFedt: 0.4gMættet fedt: 0.01gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.04gNatrium: 3mgKalium: 154mgFiber: 2gSukker: 30gVitamin A: 12IUVitamin C: 59mgCalcium: 17mgIron: 0.4mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Kan det laves i forvejen? Hvis man ikke ønsker den varm? 🙂
Hej Ditte
Ja det kan du roligt gøre. Du stiller den blot i køleskabet, når den er afkølet.
Mvh.
Sofus Madsen