Jordbærsovs opskrift - Nem omskrift på en lækker jordbærsauce. opskriften kan også bruges til mange andre frosne bær.
Det er ganske nemt at lave jordbærsovs, og så passer det sammen til utrolig mange desserter.
Tilsæt jordbær, vand, sukker og vaniljesukker i en gryde, og varm det på middelvarme. Kog indtil jordbærrene er helt udkogte. Rør majsstivelse og vand sammen, og tilsæt det gradvist til jordbærsovsen, indtil den når den ønskede tykkelse. Juster smagen med sukker. Server sovsen lun. Denne opskrift kan også anvendes til andre typer af frosne bær, hvor fremgangsmåden forbliver den samme. Opskriften er beregnet til 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på hjemmelavet Risifrutti her.
Jordbærsovs - Nem opskrift på jordbærsauce
Jordbærsovs opskrift - Nem omskrift på en lækker jordbærsauce. opskriften kan også bruges til mange andre frosne bær.
Ingredienser
- 400 Gram Jordbær
- 1 dl Vand
- 100 gram Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
stivelse
- 1 Spsk Majsstivelse
- 2 Spsk Vand
Sådan gør du
- Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme.Lad det koge op til jordbæerne er udkogte.
- Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.
- Smag til med sukker.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 131kcalKulhydrater: 33gProtein: 1gFedt: 0.4gMættet fedt: 0.01gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.04gNatrium: 3mgKalium: 154mgFiber: 2gSukker: 30gVitamin A: 12IUVitamin C: 59mgCalcium: 17mgIron: 0.4mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Ditte
Kan det laves i forvejen? Hvis man ikke ønsker den varm? 🙂
Sofus Madsen
Hej Ditte
Ja det kan du roligt gøre. Du stiller den blot i køleskabet, når den er afkølet.
Mvh.
Sofus Madsen