• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Jordbærsovs

Af Sofus Madsen 2 kommentarer

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Jordbærsovs
jordbærsovs
bærsovs – Nem opskrift på jordbærsauce

Jordbærsovs er utrolig nemt at lave, og smager fantastisk til mange lækre desserter.
Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme. Lad det koge op til jordbæerne er udkogte. Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.
Smag til med sukker.
Server denne jordbærsovs mens den er lun.
Opskriften kan du sagtens bruge til mange andre frosne bær, her vil fremgangsmåden være nøjagtig den samme.
Opskriften på bærsauce er til 4 personer.

Jordbærsovs – Prøv også vores lækre opskrift på hjemmelavet Risifrutti her.

jordbærsovs

Jordbærsovs – Nem opskrift på jordbærsauce

Sofus Madsen
Sådan laver du en jordbærsauce
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 1 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 10 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 131 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 400 Gram Jordbær
  • 1 dl Vand
  • 100 gram Sukker
  • 2 tsk Vaniljesukker

stivelse

  • 1 Spsk Majsstivelse
  • 2 Spsk Vand

Sådan gør du
 

  • Kom Jordbær, vand, sukker og vaniljesukker ned i en gryde, og tænd kogepladen på middelvarme.
    Lad det koge op til jordbæerne er udkogte.
    Bland majsstivelse og vand sammen, og kom det forsigtig i jordbærsovsen ind til den ønskede konsistens er opnået.
    Smag til med sukker.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 131kcal (7%)Kulhydrater: 33g (11%)Protein: 1g (2%)Fedt: 0.4g (1%)Mættet fedt: 0.01gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.04gNatrium: 3mgKalium: 154mg (4%)Fiber: 2g (8%)Sukker: 30g (33%)Vitamin A: 12IUVitamin C: 59mg (72%)Calcium: 17mg (2%)Iron: 0.4mg (2%)
Søgeord jordbærsovs
  • Risifrutti
  • Fløderand
  • Mørbradgryde med bacon og pølser
  • Privatlivspolitik
  • Havregrød
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: bær opskrift, bær sovs, jordbærsovs, opskrift jordbærsauce, sovs af frosne bær

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Omelet opskrift
Next Post: Risifrutti »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ditte

    kl.

    Kan det laves i forvejen? Hvis man ikke ønsker den varm? 🙂

    Svar
    • Sofus Madsen

      kl.

      Hej Ditte
      Ja det kan du roligt gøre. Du stiller den blot i køleskabet, når den er afkølet.
      Mvh.
      Sofus Madsen

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk