Hamburgerryg - Her får du den komplette guide til hvordan du koger den perfekt hver gang. Opskrift med Kogetid og temperatur.
Hamburgerryg - er en klassisk ret som gør sig godt hele året.
Dog er der rigtig mange der får dette lækre stykke svinekam, til julefrokosten
eller til nytårsaften.
Opskriften på som vi altid går med, er utrolig nem og en sikker vinder hver gang.
Det tager ikke mere end 1 time og 15 minutter at lave den, og så har du den
mest saftige og møre stykke kød du kunne tænke dig.
Når du laver koger en hamburgerryg, skal kernetemperaturen være 60 grader.
Denne opskrift på hamburgerryg er til ca. 4 personer.
Hamburgerryg
Ingredienser
- 1000 gram Hamburgerryg
- koldt vand
sådan gør du
- Læg hamburgerryg ned i en passende gryde, og dæk den med vand.Sæt gryden med hamburgerryggen i kog.
- Når vandet koges, skruer du ned på middelvarme.Hamburgerryggen koges nu i 45 minutter.Brug evt. et stegetermometer, centrumtemperaturen være 60 grade
- Efter de 45 minutter, slukkes kogepladen.Lad nu blot hamburgerryggen hvile i vandet, i 30 minutter,
- Hamburgryg er nu klar til servering.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Grønlangkål - klassisk opskrift på hjemmelavet stuvet grønkål
Glaseret skinke - Sådan laver du din egen glasering af kød
Grønlangkål - klassisk opskrift på hjemmelavet stuvet grønkål
Kartofler kogetid - Sådan opnår du perfekt kogte kartofler
Stuvet spidskål - Klassiker fra det danske køkken
Skriv et svar