• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Glaseret skinke

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Glaseret skinke
Glaseret skinke - Sådan laver du en skinke med  hjemmelavede glasering
Sådan laver du en skinke med hjemmelavede glasering

Glaseret skinke – så kan det næsten ikke blive bedre.
Forberedelserne til denne herlighed, tager ikke mange minutter, og så det ellers bare ovnen der klare resten for dig.
Glaseringen er utrolig nem at lave, da den kun består af 2 ingredienser, nemlig brun farin og en sød sennep.
Jeg har brugt en sød sennep, da jeg ikke er så vild med de stærke sennep.
Det er med garanti at du få den mest saftige og lækre skinke du har smagt.
Server f.eks den glaserede skinke sammen med vores fantastiske Flødekartofler.
Opskriften er til 4 personer.

Server evt. vores hjemmelavede Coleslaw, som tilbehør til din glaseret skinke.

glaseret skinke

Glaseret skinke

Sofus Madsen
Skinke glaseret med en hjemmelavede marinade
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 1 t 30 min
Samlet tid 1 t 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 727 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1000 gram Skinke

Glasering

  • 125 gram Brun farin
  • 4 spsk Sød sennep

I bunden af den ovnfaste fad

  • 3 dl Vand

Sådan gør du
 

  • Ovnen tændes på 175 grader varmluft.

Glasering

  • Bland ingredienserne til glaseringen sammen.
    Tag nettet af skinken, og smør med en kniv glaseringen udover skinken.
    Sæt skinken i et ildfast fad, og kom vand ved skinken.
    Sæt skinken i ovnen i ca 1 time og 30 minutter.
    Skinken er færdig, når den har en kernetemperatur på 65 grader.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 727kcal (36%)Kulhydrater: 31g (10%)Protein: 54g (108%)Fedt: 42g (65%)Mættet fedt: 15g (94%)Flerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 20gKolesterol: 155mg (52%)Natrium: 2991mg (130%)Kalium: 758mg (22%)Fiber: 0.04gSukker: 30g (33%)Vitamin A: 1IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 46mg (5%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord glaseret skinke
  • Skinkehorn med ost
  • Coleslaw
  • Kyllingenuggets på pande
  • Hvidløgs dip
  • Tzatziki
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: glaseret hamburgerryg i ovn, glaseret skinke, glaseret skinke i ovn, glasering af skinke, juleskinke, kernetemperatur skinke, landskinke i ovn, opskrift på glaseret skinke, party skinke opskrift, partyskinke i ovn, skinke glaseret

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Coleslaw
Next Post: Farserede porrer »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk