Glaseret skinke opskrift på den mest saftige og lækre skinke du har smagt. Glaseringen er utrolig ned at lave, og indeholder blot 2 ingredienser.
Glaseret skinke - så kan det næsten ikke blive bedre.
Forberedelserne til denne herlighed, tager ikke mange minutter, og så det ellers bare ovnen der klare resten for dig.
Glaseringen er utrolig nem at lave, da den kun består af 2 ingredienser, nemlig brun farin og en sød sennep.
Jeg har brugt en sød sennep, da jeg ikke er så vild med de stærke sennep.
Det er med garanti at du få den mest saftige og lækre skinke du har smagt.
Server f.eks den glaserede skinke sammen med vores fantastiske Flødekartofler.
Opskriften er til 4 personer.
Glaseret skinke
Ingredienser
- 1000 gram Skinke
Glasering
- 125 gram Brun farin
- 4 spsk Sød sennep
I bunden af den ovnfaste fad
- 3 dl Vand
sådan gør du
- Ovnen tændes på 175 grader varmluft.
Glasering
- Bland ingredienserne til glaseringen sammen.Tag nettet af skinken, og smør med en kniv glaseringen udover skinken.Sæt skinken i et ildfast fad, og kom vand ved skinken.
- Sæt skinken i ovnen i ca 1 time og 30 minutter.Skinken er færdig, når den har en kernetemperatur på 65 grader.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Pizzasnegle med skinke - Nem opskrift på lækre snegle med skinke
Parisertoast - Pandestegt toast med ost og skinke
Skinkehorn med ost - Opskrift på horn med ost og skinke
Hamburgerryg - Sådan koger du din hamburgerryg perfekt
Grønlangkål hjemmelavet - frisk eller frossen grønkål
Skriv et svar