Skinkehorn med ost, er en meget lækker horn, som består af ost og skinke.
Opskriften på disse skinkehorn, er meget nem og er perfekt til madpakken.
Opskriften giver i alt 10 stk skinkehorn.
Prøv også vores opskrift på de bedste Pølsehorn.
Skinkehorn med ost – Bedste opskrift på horn med ost og skinke
Skinkehorn der bevarer den lækre luftige konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
- Smelt smør i en gryde ved mellem varme.Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).Ælt det hele godt sammen.Stil det til hævning i ca. 1 time
- Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.Læg 1 stk skinke på, og kom ost ovenpå. Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. osten)Sættes på en bradepande med bagepapir
- Pensle dem med 1 æg, og pynt dem med birkes.Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.
Næringsindhold
Kalorier: 176kcal (9%)Kulhydrater: 31g (10%)Protein: 5g (10%)Fedt: 3g (5%)Mættet fedt: 2g (13%)Flerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 9mg (3%)Natrium: 80mg (3%)Kalium: 98mg (3%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 2g (2%)Vitamin A: 105IU (2%)Vitamin C: 0.003mgCalcium: 39mg (4%)Iron: 2mg (11%)
Skriv et svar