Skinkehorn med ost

Madgryden.dk » Opskrifter » Boller » Skinkehorn med ost
horn med ost

Skinkehorn med ost – Bedste opskrift på horn med ost og skinke

Opskrift på nemme lækre horn med ost. Som er helt perfekte til madpakken i skolen, eller til den en hyggelig familiedag. Når jeg begynder at bage skinkehorn i køkkenet, så går der ikke langtid inden børnene kigger forbi og spørger: hvad er det du laver?? Når de så kommer ud af ovnen, er der selvfølgelig altid smagsprøver. Hvad er lige bedre end en lun horn med ost og skinke?
Denne skinkehorn med ost opskrift giver i alt 10 stk.

Prøv også vores opskrift på de lækreste pølsehorn.

skinkehorn med ost

Skinkehorn med ost

Sofus Madsen
Bedste opskrift på horn med ost og skinke
4.67 fra 3 stemmer
Forb. tid 1 time 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
0 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Snack
Køkken dansk
Antal 10 Stk
Kalorier 176 kcal

Ingredienser
  

Skinkehorn med ost

Pynt til skinkehorn

Sådan gør du
 

Skinkehorn med ost

  • Smelt smør i en gryde ved mellem varme.
    Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.
    Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).
    Ælt det hele godt sammen.
    Stil det til hævning i ca. 1 time
  • Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.
    Læg 1 stk skinke på, og kom ost ovenpå.
    Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. osten)
    Sættes på en bradepande med bagepapir
  • Pensle dem med 1 æg, og pynt dem med birkes.
    Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.
    horn med ost

Nutrition

Kalorier: 176kcalKulhydrater: 31gProtein: 5gFedt: 3gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 9mgNatrium: 80mgKalium: 98mgFiber: 1gSukker: 2gVitamin A: 105IUVitamin C: 0.003mgCalcium: 39mgIron: 2mg
Søgeord horn med ost, Skinkehorn
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Holdbarhed på skinkehorn

Når dine skinkehorn er helt afkølet, kommes de en plastik pose og ind i køleskabet. I køleskabet kan de holde sig i 5 dage. Ønsker du at gemme dem i længere tid, kan de med fordel komme dem i fryseren. I fryseren kan de holde sig i 9 mdr. Når du så skal bruge dem, kan du komme dem direkte i madpakken. Så vil skinkehorn med ost holde din madpakke køligt i længere tid. Hvis den skal nydes derhjemme, kan du med fordel give den lidt i mikrobølgeovnen, så har du en dej lun horn som da du bagte den.

Sundere horn med skinke

Hvis du ønsker at gøre dine horn lidt mere sunde, kan du bytte noget af hvedemelet ud med en grovere mel.

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner