Coleslaw opskrift - Sådan laver du en utrolig nem kålsalat fra bunden. Lad den stå på køl i mindst 2 timer, og du får den bedste kålsalat.
Coleslaw er en uundværlig del af sommerens grillmåltider. Denne hjemmelavede coleslaw salat er et velkendt tilbehør til saftig pulled pork, men den er også fremragende sammen med burgere, porchetta og spareribs – mulighederne er mange.
Denne alsidige salat kan anvendes som tilbehør til et væld af retter, hvor du ønsker et lækkert og varieret element på tallerkenen. For at opnå den bedste smag, forbered den gerne et par timer i forvejen; den bliver kun bedre med tiden.
Opskriften her er beregnet til 4 personer.
Coleslaw
Ingredienser
Dressing
- 2 dl Creme fraiche (18%)
- 1 spsk Mayonnaise
- 1 tsk dijon sennep
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk Sukker
- 1 spsk Hvidvinseddike
- 1 tsk Groft salt
- Friskkværnet peber
Coleslaw
- 4 stk Revet gulerødder
- 200 gram Hvidkål (fintsnittet)
sådan gør du
Dressing
- Kom alle ingredienser ned i en skål, og rør det hele forsigtigt sammen.Hvis du røre dressingen for meget, kan den blive tynd.
Coleslaw
- Vend gulerødder og hvidkål i dressingen.Coleslaw stilles nu i køleskabet i mindst 1 time, så det kan stå og trække.Smag til med salt og peber.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Brioche burgerboller - opskrift på de bedste brioche boller
Burgerboller - Opskrift på luftige boller til din burger
Peanutbutterdressing - Nem og lækker asiatisk dressing
Burgerdressing - Nem hjemmelavet dressing til burger
Spareribs - Bedste opskrift på ben med hjemmelavet marinade
Skriv et svar