Spareribs med barbecue marinade

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Spareribs med barbecue marinade
Spareribs - Sådan laver du de bedste ben med hjemmelavet marinade
Sådan laver du de bedste ben med hjemmelavet marinade

Spareribs på grillen er indbegrebet af sommer i Danmark. Jeg kan simpelthen ikke få for meget af disse ben. Når jeg laver Dem herhjemme, er det ekstrem vigtigt at de bliver møre, ja så møre at de slipper benene. En god hjemmelavet barbecue marinade er mindst ligeså vigtigt, når de 2 ting spiller så kan de hjemmelavede spareribs bare ikke blive bedre. Nu når vi snakker om møre ben, så er det også derfor jeg altid koger mine revelsben. Så er du næsten helt sikker på at dine spareribs bliver perfekte. Så skal de blot have en masse kærlighed i form af en perfekt marinade.
Opskriften du får her er til 4 personer.

Til de lækre spareribs kan du evt. få en lækker hjemmelavet kartoffelsalat. Opskriften får du lige.

spareribs

Spareribs på grill med barbecue marinade

Sofus Madsen
Lækre spareribs med hjemmelavede barbecuemarinade
5 fra 4 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 1 time 40 minutter
Samlet tid 1 time 45 minutter
Ret Hovedret
Køkken usa
Antal 4 personer
Kalorier 1057 kcal

Ingredienser
  

Kogning af revelsben/spareribs

Barbecue marinade

Sådan gør du
 

Kogning af spareribs

  • Kom alle tør ingredienserne i en gryde.
    Hæld vand i gryden så det dækker sparibsene.
    Sæt gryden i kog, og skru ned på svag varme.
    Spareribsene skal nu simre i ca. 1 time.
    sparibs-i-gryde

Marinade til spareribs

  • Ketchup, æbleeddike og sojasauce røres sammen i en skål.
    Kom de ørige ingredienser i skålen, og rør det hele rigtig godt sammen.

Spareribs på grill

  • Grillen forvarmes til ca. 200 grader indirekte varme.
    Smør spareribsene ind i den hjemmelavede marinade, og læg dem på grillen.
    Meget gerne en holder eller rist.
    Smør dem meget gerne et par gange med marinaden undervejs.
    Husk at vend dem med jævne mellemrum.
    Stik i spareribsene for at se om de er møre, de skal have ca. 30-40 minutter.
    Når spareribsene er møre, er de klar til servering.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 1057kcalKulhydrater: 5gProtein: 58gFedt: 88gMættet fedt: 28gFlerumættet fedt: 15gEnkelumættet fedt: 32gTransfedt: 1gKolesterol: 300mgNatrium: 674mgKalium: 953mgFiber: 0.3gSukker: 3gVitamin A: 124IUVitamin C: 1mgCalcium: 67mgIron: 4mg
Søgeord spareribs
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner