
Coleslaw er simpelthen et must til sommerkøkkenet, når grillmaden står højt på menuen.
Hjemmelavet coleslaw salat kender de fleste garanteret som tilbehør til en lækker pulled pork. Men den passer også forrygende til burgere, porchetta og spareribs, ja jeg kunne blive ved.
Du kan bruge den til virkelig mange retter, hvor du ønsker en lækker alsidigt salat som tilbehør til din ret.
Lav den gerne i god tid, Meget gerne et par timer inden, den bliver bare så meget bedre af det.
Denne opskrift på salat er lavet til 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på Roastbeef, hvor coleslaw er perfekt tilbehør.

Coleslaw
Lækker tilbehør til mange retter
Ingredienser
Dressing
- 2 dl Creme fraiche (18%)
- 1 spsk Mayonnaise
- 1 tsk dijon sennep
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk Sukker
- 1 spsk Hvidvinseddike
- 1 tsk Groft salt
- Friskkværnet peber
Coleslaw
- 4 stk Revet gulerødder
- 200 gram Hvidkål (fintsnittet)
Sådan gør du
Dressing
- Kom alle ingredienser ned i en skål, og rør det hele forsigtigt sammen.Hvis du røre dressingen for meget, kan den blive tynd.
Coleslaw
- Vend gulerødder og hvidkål i dressingen.Coleslaw stilles nu i køleskabet i mindst 1 time, så det kan stå og trække.Smag til med salt og peber.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 115kcalKulhydrater: 6gProtein: 2gFedt: 10gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 30mgNatrium: 125mgKalium: 151mgFiber: 1gSukker: 4gVitamin A: 528IUVitamin C: 19mgCalcium: 71mgIron: 0.3mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar