Marengskys eller kyskager som de også bliver kaldt. Er noget de fleste kender rigtig godt. Marengs gør sig også særdeles godt som topping.
Marengskys eller kyskager som de også bliver kaldt. Er noget de fleste kender rigtig godt.
Jeg husker tydeligt hjemme ved min bedstemor, der var der altid kyskager på bordet til kaffen.
Vi elskede dem alle, når de kom på bordet.
Den anden dag skulle jeg lige prøve at lave dem herhjemme, og hittet er ligeså stor endnu.
Børnene elskede marengskys ligeså meget som jeg selv gjorde dengang.
Marengs kys opskriften kan du også bruge til mange andre ting, marengs gør sig særdeles godt som topping.
Opskriften på kys kager giver ca. 40 stk.
Marengskys - sådan laver du de perfekte kyskager
Ingredienser
- 3 stk Æggehvider
- 90 gram Sukker
- 80 gram Flormelis
sådan gør du
- Hviderne piskes sammen til det skummer.Tilsæt sukker lidt efter lidt, mens der piskes hele tiden.Sådan skal du blive ved til blandingen bliver sej.Vend med forsigtighed flormelis i med en dejskraber.
- kom massen i en sprøjtepose, og lav små toppe på en bageplade med bagepapir.
- Bag dine marengskys ved 100 grader ved varmluft, i 1 time.Ovnen slukkes og kyskagerne bages videre af eftervarmen.
- Når ovnen er kold, er dine marengskys klar til at blive spist.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Bedstefars skæg opskrift - kagebund med syltetøj og marengs
Rabarberkage med marengs - lækker rabarberdrøm med marengs
Eton mess - En nem opskrift på en lækker sommerdessert
Guldlagkage - Nem opskrift på den lækreste guldkage
Æblecrumble kage - Opskrift på crumblekage med æbler
Skriv et svar