
Rabarberkage med marengs – Opskrift på nem rabarberdrøm med marengs. Den har en stil, der minder om "bedstefar med skæg" kagen.
Rabarberkage med marengs er en lækker kage med rabarber, som har en fantastisk topping af marengs.
Den minder rigtig meget om bedstefar med skæg, men denne rabarberdrøm indeholder også rabarber.
Hjemme ved os har vi en del rabarber i haven, og hvis der noget rabarber kan, så det give en masse lækre rabarberstilke.
Når sæsonen er på sit ypperste, laver vi mange lækre forskellige ting med rabarber.
Denne opskrift på rabarberkage med marengs er til 8 personer.
Rabarberkage med marengs
Ingredienser
Bund
- 125 gram Sukker
- 125 gram Smør
- 4 stk Æggeblommer
- 1 stk Æg
- 250 gram Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 150 gram Rabarber
Marengs
- 4 stk Æggehvider
- 250 gram Sukker
sådan gør du
- Blødt smør og sukker røres sammen.Æggeblommer og æg piskes i.Bland mel og bagepulver i, og rør det godt sammen.
- Fordel dejen i en springform på ca. 24 cm. Rabarberne skæres i tynde skiver, og fordeles over dejen.Rabarberne trykkes let ned i dejen.
- Bunden bages på midterste rille ved 180 Grader i 30 minutter.
- Æggehviderne piskes stive, og sukkeret tilsættes lidt efter lidt imens der piskes godt.
- Fordel marengsen over din rabarberkage.Kagen bages videre på midterste rille ved 150 grader i 30 minutter.
- Server kagen lunVelbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Rabarbermuffins - opskrift på nemme muffins med rabarber
Rabarbergrød - Opskrift på nem sommerdessert med rabarber
Rabarbersaft - Opskrift på hjemmelavet saft af rabarber
Rabarber tiramisu - italiensk dessert med rabarber
Rabarbertærte med smuldredej - Nem og frisk rabarbercrumble
Skriv et svar