• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Rabarberkage med marengs

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Rabarberkage med marengs - Verdens bedste tærte med marengs
Rabarberkage med marengs – Verdens bedste tærte med marengs

Rabarberkage med marengs er en lækker kage med rabarber, som har en fantastisk topping af marengs.
Den minder rigtig meget om bedstefar med skæg, men denne her indeholder også rabarber.
Hjemme ved os har vi en del rabarber i haven, og hvis noget rabarber kan, så det give en masse lækre
rabarberstilke.
Når sæsonen er på sit ypperste, laver vi mange lækre forskellige ting med rabarber.

Hvis du er vild med vores rabarberkage, så vil jeg anbefale dig at prøve vores Rabarbertærte med smuldredej – som også smager helt fantastisk.

Rabarberkage med marengs

Rabarberkage – Verdens bedste tærte med marengs

Sofus Madsen
Rabarberkage med marengs – ala bedstefar med skæg.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 1 t
0 min
Samlet tid 1 t
Ret kage
Køkken dansk
Antal 8 Personer
Kalorier 412 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • Bund
  • 125 gram Sukker
  • 125 gram Smør
  • 4 stk Æggeblommer
  • 1 stk Æg
  • 250 gram Hvedemel
  • 1 tsk Bagepulver
  • 150 gram Rabarber
  • Marengs
  • 4 stk Æggehvider
  • 250 gram Sukker

Sådan gør du
 

  • Blødt smør og sukker røres sammen.
    Æggeblommer og æg piskes i.
    Bland mel og bagepulver i, og rør det godt sammen.
    Fordel dejen i en springform på ca. 24 cm.Rabarberne skæres i tynde skiver, og fordeles over dejen.
    Rabarberne trykkes let ned i dejen.
    Bunden bages på midterste rille ved 180 Grader i 30 minutter.
  • Æggehviderne piskes stive, og sukkeret tilsættes lidt efter lidt imens der piskes godt.
    Fordel marengsen over din rabarberkage.
    Kagen bages videre på midterste rille ved 150 grader i 30 minutter.
    Kagen serveres lun.
    Velbekom.

Næringsindhold

Kalorier: 412kcal (21%)Kulhydrater: 71g (24%)Protein: 4g (8%)Fedt: 13g (20%)Mættet fedt: 8g (50%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 1gKolesterol: 39mg (13%)Natrium: 138mg (6%)Kalium: 94mg (3%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 47g (52%)Vitamin A: 417IU (8%)Vitamin C: 2mg (2%)Calcium: 26mg (3%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord Rabarberkage med marengs, rabarbertærte med smuldredej
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: frugtkage, kage med rabarber, kager med rabarber, opskrift på rabarberkage, opskrift rabarberkage, rabarber, rabarberdrøm, rabarberkage, rabarberkage i bradepande

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Skinkehorn med ost
Next Post: Mazarinkage »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk