Klatkager - Opskrift på lækre risklatter lavet af risengrød. En lækker klassiker som kan serveres sammen med syltetøj eller formelis.
Klatkager er en fantastisk måde at anvende rester af risengrød på. Vores seksårige datter, som normalt ikke bryder sig om risengrød, er helt vild med disse risklatter. Skulle vi have nogen til overs, bliver børnene ekstra glade for at finde en i deres madpakke. Disse risklatter kan nydes med syltetøj eller drysset med flormelis.
Denne opskrift på klatkager er til ca. 4 personer.
Klatkager
Klatkager - Opskrift på lækre risklatter lavet af risengrød. En lækker klassiker som kan serveres sammen med syltetøj eller formelis.
Ingredienser
- 500 gram Risengrød
- 3 spsk Hvedemel
- 1 spsk Mælk
- 2 stk Æg
- 2 spsk Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- Smør til stegning
sådan gør du
- Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele godt rundt.Steg dem ved middelvarme til de er lækre gyldne på begge sider.Velbekomme 🙂
Tips til opskrift
Serveres sammen med syltetøj eller flormelis.
Ernæringsindhold
Kalorier: 463kcalKulhydrater: 101gProtein: 9gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.3gKolesterol: 2mgNatrium: 7mgKalium: 146mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 3IUCalcium: 36mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Jordbærmarmelade - Opskrift på nem marmelade med jordbær
Amerikanske pandekager - opskrift på bedste brunch pandekager
Pandekager - Opskrift på den bedste klassiske pandekagedej
Bananpandekager - Opskrift på pandekage med banan
Æbleskiver med kærnemælk - Den gode gammeldags opskrift
Skriv et svar