
Klatkager - Skønne klatkager lavet af rest af risengrøden. Vores datter på 6 år er ikke vild med risengrød, men hun elsker simpelthen de her klatkager.
Hvis det skulle ske at vi har nogle i overskud, så bliver vores børn utrolig glade for at få en enkel en i madpakken 🙂
Klatkagerne serveres med syltetøj eller flormelis.
Få her opskriften vores lækre klassiske pandekager - nem opskrift.

Klatkager af risengrød
Lækker opskrift på klatkager
Ingredienser
- 500 gram Risengrød
- 3 spsk Hvedemel
- 1 spsk Mælk
- 2 stk Æg
- 2 spsk Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele godt rundt.Steg dem ved middelvarme til de er lækre gyldne på begge sider.Velbekomme 🙂
Ernæringsindhold
Kalorier: 463kcalKulhydrater: 101gProtein: 9gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.3gKolesterol: 2mgNatrium: 7mgKalium: 146mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 3IUCalcium: 36mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar