Klatkager – Skønne klatkager lavet af rest af risengrøden. Vores datter på 6 år er ikke vild med risengrød, men hun elsker simpelthen de her klatkager.
Hvis det skulle ske at vi har nogle i overskud, så bliver vores børn utrolig glade for at få en enkel en i madpakken 🙂
Klatkagerne serveres med syltetøj eller flormelis.
Få her opskriften vores lækre klassiske pandekager – nem opskrift.
Klatkager af risengrød
Lækker opskrift på klatkager
Ingredienser
- 500 gram Risengrød
- 3 spsk Hvedemel
- 1 spsk Mælk
- 2 stk Æg
- 2 spsk Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- Smør til stegning
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne ned i en skål, og rør det hele godt rundt.Steg dem ved middelvarme til de er lækre gyldne på begge sider.Velbekomme 🙂
Næringsindhold
Kalorier: 463kcal (23%)Kulhydrater: 101g (34%)Protein: 9g (18%)Fedt: 1g (2%)Mættet fedt: 0.2g (1%)Flerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.3gKolesterol: 2mg (1%)Natrium: 7mgKalium: 146mg (4%)Fiber: 2g (8%)Sukker: 1g (1%)Vitamin A: 3IUCalcium: 36mg (4%)Iron: 1mg (6%)
Skriv et svar