Hindbærcoulis - Min bedste opskrift på en fantastisk hindbærsovs, som passer perfekt til de søde desserter.
Her får du en lækker opskrift på en god hindbærcoulis , som passer virkelig godt til mange desserter. Hvis desserten er lidt af den søde slags, passer denne coulis perfekt som tilbehør. Da denne hindbær dessert er lidt syrligt i det, så gør det det super sammen med is, buddinger m.m.
Til denne opskrift med hindbær, kan du både bruge frosne og friske hindbær. Resultater er den samme, om du bruger frosne eller friske bær.
Denne opskrift på hindbærcoulis er til 4 personer.
Hindbærcoulis - Opskrift på nem hindbærsovs
Ingredienser
- 250 gram Hindbær
- 50 gram Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
- 0,5 dl koldt vand
sådan gør du
- Kom alle ingredienserne ned i en gryde, og bring gryden i kog.Kog hindbær ud, under jævnligt omrøring.
- Brug en stavblender og blend alle hindbær til hindbærsovs.Kom til sidst hindbærsovsen igennem en sigte, for at fjerne de sidste sten.Velbekomme.
Tips til opskrift
På køl kan din hindbærcoulis - hindbærsovs opbevares i ca. 1 uge.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Kærnemælkshorn - Lækre luftige horn med hindbær og marcipan
Hindbærmarmelade - Nem opskrift på marmelade med hindbær
Hindbærroulade - Opskrift på roulade med hindbær
Hindbærsnitter - Bedste opskrift på de lækreste snitter
Skriv et svar