Hindbærroulade


Hindbærroulade – en klassiker til kaffebordet.
Så fik vi prøvet at lave en hindbærroulade, som gør sig rigtig godt på
kaffebordet. Hindbærrouladen er både luftig og smager fantastisk 🙂
Vi har valgt at komme hindbærmarmelade i denne her, men du kan bruge
mange andre slags fyld.
Prøv også vores lækre opskrift på en fantastisk jordbærroulade, med hjemmelavet jordbærmarmelade.

Hindbærroulade – Opskrift på den lækreste og luftigste hindbærroulade
Lækker hjemmelavede Hindbærroulade
Ingredienser
- 3 stk Æg
- 125 gram Sukker
- 50 gram Hvedemel
- 70 gram Kartoffelmel
- 1 tsk Bagepulver
Fyld
- 1,5 dl Hindbærmarmelade
Sådan gør du
- Pisk æggene til dejen godt sammen, tilsæt sukker og pisk det sammen til det er skummende og luftig.Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver,, vend det i dejen med en grydeske.Beklæd en plade med bagepapir, og smør dejen ud på papiret i et jævnt lag.Rouladen bages i ca. 9 minutter ved 200 grader.Vend den ud på et stykke bagepapir med sukker.
Marmelade
- Påfør straks hindbærmarmeladen jævnt udover hele rouladen – og rul den sammen.Det er vigtigt rouladen rulles sammen, inden den bliver kold. Velbekom.
Nutrition
Kalorier: 222kcalKulhydrater: 54gProtein: 2gFedt: 0.3gMættet fedt: 0.04gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 0.04gKolesterol: 2mgNatrium: 61mgKalium: 146mgFiber: 1gSukker: 33gVitamin A: 3IUVitamin C: 3mgCalcium: 14mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse