Champignonsovs - Bedste opskrift på en lækker cremet sovs med champignon. passer til rigtig mange retter. Få opskriften her på Madgryden.dk
Her får du min bedste opskrift på en lækker cremet champignonsovs. Champigon sovs kan serveres til rigtig mange slags kød, det kunne være fisk, kyllingekød, kalvemørbrad eller en lækker rød bøf.
Den tager ikke langtid at lave, du kan bruge både de hvide champignon, og de brune champignon til denne champion sovs.
Hvis du ikke er så meget til den lyse farve, kan du give den et par dråber madkulør.
Denne champignonsauce passer fantastisk sammen med rigtig mange slags tilbehør, som f.eks. kunne være bagte kartofler, pasta og meget meget mere.
Denne champignonsovs opskrift er til 4 personer.
Champignonsovs
Ingredienser
Champignonsovs
- 10 gram Smør til stegning
- 250 gram champignon skåret i skiver
- 1 stk Fint hakket løg
- 250 ml Piskefløde (38%)
- 0,5 stk grøntsagsbouillon
- Salt
- Friskkværnet peber
sådan gør du
Champignonsovs
- Rens champignon, og skær dem ud i skiver.Rens løg, og skær snit den ud i tern.
- kom smør i en pande, og smelt smørret ved jævn høj varme.Brun champignon af indtil de begynder at afgive væske fra sig. De skal have ca. 2 minutter på panden, husk at vend dem med jævne mellemrum.
- Tilsæt løg og svits dem sammen med champignon.Tilsæt fløde, den halve smuldre den grøntsagsbouillon ned til.
- champignonsovsen koges op, og der skrues ned til middelvarme.champignonsovsen skal nu stå og simre til den koger ind og bliver lækker cremet.Champignonsovs serveres straks.
Tips til opskrift
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Risotto med svampe - Lækker opskrift på en risotto klassiker
Indbagt svinemørbrad - Nem mørbrad med butterdej og fars
Karrysovs - Den bedste opskrift på nem og lækker karrysauce
Koteletter i fad opskrift - Koteletter i ovn med flødesovs
Grydestegt fasan - Stegt fasan med bacon og vildtsovs
Skriv et svar