Baguette med durummel - Opskrift på virkelig sprøde og lækre baguetter med durummel, som passer perfekt til de fleste hovedretter.
Baguette med durummel er en fransk brød, med en lækker sprød skorpe.
Mange kalder også brødene for flutes.
Ønsker du dine baguetter med hvedemel, bruger du bare dette i stedet for durummel.
Durummel gør bare, at dine flutes bliver lidt sundere.
Server de sprøde brød sammen med kødanretninger, eller brug dem til en lækker sandwich.
Baguetter er typisk ca. 5 cm bred og ca 3 cm tyk.
Denne opskrift på baguette er til 2 stk.
Baguette
Ingredienser
Baguette
- 350 gram durummel
- 2,5 dl Vand
- 7 gram Salt
- 1,5 spsk olivenolie
- 10 gram Gær
sådan gør du
Gæren røres ud.
- Gæren røres forsigtig ud i det lunkne vand.Bland de øvrige ingredienser i, imens du ælter det hele godt sammen. Hold lidt igen med melet.Dejen må ikke være klistet, men gerne smidigt.
Dejen sættes til hvile.
- Dejen sættes til hvile under et fugtig viskestykke i ca. 30 min.
Form Baguetterne
- Form dejen til 2 stk. baguetter og placer dem på en bageplade med bagepapir.Lad dem nu hæve i ca. 60 minutter.
Tænd ovnen
- Bag de 2 baguetter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.Slut af med 5 minutter på varmeluft, dette vil give baguette lidt farve.Velbekom.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Focaccia - Opskrift på nem hjemmebagt italiensk brød
Paninibrød - Den bedste panini opskrift på italiensk brød
Pandebrød - Nem opskrift på de mest lækre fladbrød
Indbagt hvidløgsbrød - Opskrift på hjemmelavede brød med hvidløg
Snobrød - Opskrift på nem snobrødsdej
Skriv et svar