Pizzasnegle med skinke er nemme at lave, og indeholde gode basisvarer fra køkkenet. Helt perfekt til madpakken, og kan fryses ned.
Pizzasnegle med skinke er nemme at lave, og indeholde gode basisvarer fra køkkenet.
De smager snegle med skinke smager skønt, og er rigtig gode til madpakken.
Hvis du laver en stor portion, kan de sagtens fryses ned i en pose. Tag dem op om morgenen og lig dem sammen med det resterende i madpakken.
Skinkesneglene vil holde madpakken køligt, og er optøet til middag.
I vores opskrift har vi valgt at komme gulerødder i, det gør at de holder sig lækre luftige i længere tid.
Denne opskrift giver ca. 15 stk. lækre pizzasnegle med skinke.
Pizzasnegle med skinke
Ingredienser
Pizzasnegle dej
- 25 gram Gær
- 1 dl Lunkent vand
- 1 tsk Salt
- 1 tsk Sukker
- 2 Spsk rapsolie
- 1,5 dl mælk
- 450 gram Hvedemel
- 3 stk Gulerødder
Pizzasnegle fyld
- 1,5 dl Tomatpure
- 1 stk Hvidløg (Presset)
- 1 stk Fint hakket løg
- 1 tsk oregano
- 140 gram Kogt skinke i strimler
- 100 gram Revet ost
sådan gør du
Pizzasnegle dej
- Kom gæren ned i en stor skål, og kom det lunkent vand ned til. Rør gæren ud til det er opløst i vandet. Tilsæt salt, olie og mælk og rør det godt sammen.
- Kom 300 gram mel ned i skålet, og rør det rigtig godt sammen.Kom gulerødder i, og rør det hele godt sammen.
- Drys mel på bordet, ælt resten af melet i dejen. Dejen skal æltes godt og grundigt igennem.Tilsæt evt. lidt mere mel.
- Dejen er klar når den er nem at arbejde med.Stil pizzasnegle dejen til hævning i 45 minutter med et viskestykke over.
Pizzasnegle fyld
- Kom tomatpure, hvidløg, løg og oregano ned i en passende skål og bland det godt sammen.
Pizzasnegle
- Rul dejen ud til en firkant på ca. 30x45. Tykkelsen på dejen når den er rullet ud, skal være ca. 0,5 cm.
- Smør fyldet fra skålen ud på dejen, og drys skinke i strimler og ost henover.Rul firkanten sammen, og skær den ud i 2 cm. tykkelse.
- Kom skiverne over på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad pizzasneglene hæve i 30 minutter.
- Pensl pizzasnegle med skinke med en sammenpisket æg, og bag dem ved 200 grader i almindelig ovn, i ca. 20 minutter.Velbekomme
Ernæringsindhold
Holdbarhed på pizzasnegle opskrift
Da denne opskrift på pizzasnegle med skinke indeholder kød, kan de ikke holde sig mere end 3 dage på køl. efter de 3 dage, begynder de at miste deres gode smag. Derfor ønsker du at opbevare dem over længere tid, så kom dem i fryseren. De egner sig nemlig helt fantastisk til fryseren, hvor de kan tages op nogle timer inden de skal spises. Læg dem gerne i madpakken i frosset tilstand, så holder de madpakken køligt.
Variationer af snegle med skinke
Der findes et hav af pizzasnegle opskrifter, både hvad angår dej, topping og ikke mindst fyld.
Hvis du ønsker at gøre denne dej mere grov, kan du sagtens gøre dette. Du kan f.eks. bytte noget af hvedemelet ud med speltmel eller grahamsmel. Så får du en pizzasnegl der mætter mere, når den skal sendes med i madpakken. Det eneste du skal være obs på, er når du tilføjer en lidt grovere mel end den i opskriften, at der skal en anelse mere væske i. Så enten skal du tilføje lidt mindre mel, eller også skal du blot tilføje dejen lidt mere væske.
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Kanelsnurrer - Opskrift på nemme lækre snurrer med kanel
Pølsehorn - lækre og luftige - Perfekt til madpakken
Skinkehorn med ost - Opskrift på horn med ost og skinke
Parisertoast - Pandestegt toast med ost og skinke
Cowboytoast - Opskrift på toast med hakkebøf og bløde løg
Skriv et svar