Cowboytoast - helt klassisk opskrift på denne nemme og lækre cowboy toast. Den består af en hakkebøf, bløde løg og toastbrød.
Cowboytoast opskrift er en fantastisk klassiker fra det danske køkken. Denne toast består af 2 stykker toastbrød, med en lækker hakkebøf og bløde løg i mellem. Nemmere kan det ikke blive, og var meget populært i de gode gamle dage.
Dengang kunne du købe en lækker cowboy toast rundt omkring, lidt på samme måde som du kan finde de velkendte burgerbare i dag. Det er virkelig nem at lave en hjemmelavet cowboytoast, og kan både spises til aftensmad og til en lækker nem frokost.
Denne opskrift er til 1 lækker hjemmelavet cowboy toast
Prøv også vores lækre opskrift på pølsetoast.
cowboytoast
Ingredienser
Løg
- 0,5 stk Løg
- 10 gram Smør
- 0,5 dl Tomatketchup
Bøf
- 100 gram Oksekød
- 0,5 tsk Paprika
- Salt
- Friskkværnet peber
- 10 gram Smør
cowboytoast
- 2 Skiver Toastbrød
sådan gør du
Løg
- Løgene pilles og halveres, og skæres i helt tynde skiver.Varm panden op til middelvarme, og kom de 10 gram smør på.
- Lad løgene simre ved lav varme, indtil de er gennemsigtige og bløde.Tilsæt ketchup til dem, og omrør grundigt.Fjern løgene fra panden.
Bøffer
- Kom alle ingredienserne ned i skålen.Varm panden op til lidt over middelvarme, og kom 10 gram smør på.
- Form bøffen, den skal være ca 0,5 cm højt.Steg bøffen i ca 2 minutter på hver side.
Cowboytoast
- Tænd toasteren.
- De 2 stykker toast smøres tyndt med smør på den ene siden.Kom det ene stykke toast med smør, mod toasterens varmeplade.
- Kom bøffen på toastbrødet, og derefter løg blandingen.Kom det andet stykke toastbrød med smør opad, og luk toasteren.
- Cowboytoasten er færdig når brødsiden er sprød og gylden.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Tips til cowboytoast
Ønsker du at gøre du at lave din cowboy toast til et lidt højere niveau. Så kan du prøve at tilføje ca 20 gram revet cheddar ost. det gør den mere cremet og fyldig i smagen.
Vil du gerne have lidt mere bid i din cowboy toast, så prøv at tilføj lidt chili i din bøf.
Det syntes jeg personligt er lækkert, men jeg giver den ikke særlig meget.
Men prøv dig lidt frem, det jo lidt smag og behag.
Ønsker du at gøre din cowboytoast opskrift lidt mere sund, brug da fuldkorns toast i stedet.
Hvis du vil forberede lidt til aftensmaden, så kan du med succes lave din bløde løg nogle timer eller dagen før. De kan sagtens holde sig, og du kan rolig blande alle ingredienserne sammen med de bløde løg.
Ønsker du at lave nogle hjemmelavet cowboytoast ekstra til fryseren, så er dette ingen problem. de kan sagtens holde sig i mindst 2 mdr. i fryseren. Tag dem blot direkte fra fryseren, og varm dem i ovnen eller i toasteren.
Sæt ovnen på 180 grader i almindelig ovn.
Server din cowboytoast når den er varm indeni.
Skriv et svar