• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Cowboytoast

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Cowboytoast
cowboytoast
Cowboytoast – Opskrift på toast med hakkebøf og bløde løg

Cowboytoast – Opskrift på toast med hakkebøf og bløde løg

Cowboytoast opskrift er en fantastisk klassiker fra det danske køkken. Denne toast består af 2 stykker toastbrød, med en lækker hakkebøf og bløde løg i mellem. Nemmere kan det ikke blive, og var meget populært i de gode gamle dage. Dengang kunne du købe en lækker cowboy toast rundt omkring, lidt på samme måde som du kan finde de velkendte burgerbare i dag. Det er virkelig nem at lave en hjemmelavet cowboytoast, og kan både spises til aftensmad og til en lækker nem frokost.
Denne opskrift er til 1 lækker hjemmelavet cowboy toast

Prøv også vores lækre opskrift på pølsetoast.

cowboytoast

cowboytoast

Sofus Madsen
Lækker toast med hakkebøf og løg
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 7 min
Tilb. tid 23 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret aftensmad
Køkken dansk
Antal 1 Stk
Kalorier 200 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Løg

  • 0,5 stk Løg
  • 10 gram Smør
  • 0,5 dl Tomatketchup

Bøf

  • 100 gram Oksekød
  • 0,5 tsk Paprika
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 10 gram Smør

cowboytoast

  • 2 Skiver Toastbrød

Sådan gør du
 

Løg

  • Løgene pilles og halveres, og skæres i helt tynde skiver.
    Varm panden op til middelvarme, og kom de 10 gram smør på.
    Lad løgene simre ved lav varme, til de er klare og bløde.
    Kom ketchup til dem, og rør det hele godt rundt.
    Tag løgene af panden.

Bøffer

  • Kom alle ingredienserne ned i skålen.
    Varm panden op til lidt over middelvarme, og kom 10 gram smør på.
    Form bøffen, den skal være ca 0,5 cm højt.
    Steg bøffen i ca 2 minutter på hver side.

Cowboytoast

  • Tænd toasteren.
    De 2 stykker toast smøres tyndt med smør på den ene siden.
    Kom det ene stykke toast med smør, mod toasterens varmeplade.
    Kom bøffen på toastbrødet, og derefter løg blandingen.
    Kom det andet stykke toastbrød med smør opad, og luk toasteren.
    Cowboytoasten er færdig når brødsiden er sprød og gylden.
    Velbekomme.
    cowboytoast

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal (10%)Kulhydrater: 15g (5%)Protein: 1g (2%)Fedt: 16g (25%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 43mg (14%)Natrium: 594mg (26%)Kalium: 150mg (4%)Fiber: 0.2g (1%)Sukker: 11g (12%)Vitamin A: 772IU (15%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 15mg (2%)Iron: 0.2mg (1%)
Søgeord cowboy toast, cowboytoast
  • Bløde løg
  • Pølsetoast
  • Mørbrad a la creme
  • Brændende kærlighed
  • Pølsemix

Tips til cowboytoast

Ønsker du at gøre du at lave din cowboy toast til et lidt højere niveau. Så kan du prøve at tilføje ca 20 gram revet cheddar ost. det gør den mere cremet og fyldig i smagen.

Vil du gerne have lidt mere bid i din cowboy toast, så prøv at tilføj lidt chili i din bøf.
Det syntes jeg personligt er lækkert, men jeg giver den ikke særlig meget.
Men prøv dig lidt frem, det jo lidt smag og behag.

Ønsker du at gøre din cowboytoast opskrift lidt mere sund, brug da fuldkorns toast i stedet.

Hvis du vil forberede lidt til aftensmaden, så kan du med succes lave din bløde løg nogle timer eller dagen før. De kan sagtens holde sig, og du kan rolig blande alle ingredienserne sammen med de bløde løg.

Ønsker du at lave nogle hjemmelavet cowboytoast ekstra til fryseren, så er dette ingen problem. de kan sagtens holde sig i mindst 2 mdr. i fryseren. Tag dem blot direkte fra fryseren, og varm dem i ovnen eller i toasteren.
Sæt ovnen på 180 grader i almindelig ovn.
Server din cowboytoast når den er varm indeni.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: cowboy toast, cowboytoast

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kartoffel porre suppe
Next Post: Burgerdressing »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk