• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Kanelsnurrer – Opskrift på de lækreste og svampede med marcipan

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
kanelsnurrer
Kanelsnurrer – Opskrift på de lækreste og svampede med marcipan

Kanelsnurrer svampede og virkelig lækre og luftige.
Jeg elsker simpelthen duften af disse lækre kanelsnurrer.
lige så meget som jeg elsker duften, lige så meget elsker jeg at spise dem.
De skal helst være godt snasket med godt med remonce-MUMS!
kanelsnurrerene smager bedst lune, men de smager også fantastiske dagen efter.
Skulle der være nogle i overskud, kan de sagtens fryses.

Har du prøvet vores fantastiske opskrift på en Drømmekage – blød og luftig med lækkert fyld

kanelsnurrer

Kanelsnurrer med marcipan

Sofus Madsen
Opskrift på de lækreste og svampede med marcipan
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 1 t 30 min
Tilb. tid 17 min
0 min
Samlet tid 1 t 30 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 14 Stk
Kalorier 552 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • Dej
  • 4 dl Sødmælk
  • 50 gram Gær
  • 2 stk Æg
  • 2 tsk Salt
  • 5 spsk Sukker
  • 3 tsk Kardemomme
  • 150 gram Smør (Stue temperatur)
  • 1000 gram Hvedemel
  • Remonce
  • 200 gram Blød smør
  • 100 gram Brun farin
  • 100 gram Sukker
  • 4 spsk Kanel
  • 100 gram Revet marcipan
  • 0,5 tsk Kardemomme
  • Topping
  • 1 stk Æg

Sådan gør du
 

  • Mælken varmes til det er lunken (fingervarm) i en gryde. Hæld mælken over i en skål, smuldr gæren ned i gryden, og rør det ud i mælken.æg, salt, sukker og kardemomme kommes i skålen, og det røres ud i skålen.smør skæres i tern, og melet tilføjes.Dejen æltes godt til det er smidigt.Sæt dejen til hævning i ca. 1 time.
  • kom smør, farin, sukker, stødt kanel, marcipan og kardemomme ned i skål, og rør det godt sammen.
  • Dejen vendes nu ud på en meldrysset bord, og rulles ud til en bredde på ca 30×50 cm.Herefter smørres din remonce ud på dejen.
  • Skær nu dejen med din remonce ud i ca 3 cm strimler.Drej strimlen rundt så den bliver snoet, og rulles til sidst sammen i en ring på bagepladen.
    Snurrerne skal nu hæve i ca. 15 minutter.
  • 1 æg piskes sammen i en skål.
    Kanelsnurrerne pensles med det piskede æg, gerne henover kanelfyldet også. Så er du sikker på at fyldet ikke løber under bagningen.
    Snurrerne bages i ca 17 minutter ved 200 grader på midterste rille.
    Velbekom 

Næringsindhold

Kalorier: 552kcal (28%)Kulhydrater: 75g (25%)Protein: 10g (20%)Fedt: 24g (37%)Mættet fedt: 14g (88%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 58mg (19%)Natrium: 234mg (10%)Kalium: 180mg (5%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 19g (21%)Vitamin A: 674IU (13%)Vitamin C: 0.1mgCalcium: 67mg (7%)Iron: 4mg (22%)
Søgeord kanelsnurrer
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: kanelsnurre meyers, kanelsnurrer, kanelsnurrer meyer, opskrift kanelsnurrer

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kyllingenuggets med panko
Next Post: Bananvafler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk