Millionbøf med pasta er en klassiker i det danske køkken. Denne opskrift på spaghetti med millionbøf er enkel og traditionel.
Millionbøf med past a- her får du en helt klassisk opskrift på en lækker omgang kødsovs.
Den smager utrolig godt sammen med f.eks spaghetti, kartoffelmos eller kartofler.
Mange tager denne ret af inden den lige når at simre lidt, det syntes vi er en fejl. Da du opnår meget mere smag ved en spaghetti med kødsovs, hvis den lige får lov til at stå og simre i mindst 20 minutter. Den må gerne stå og simre lidt længere.
Opskriften er til 4 personer.
Millionbøf med pasta
Ingredienser
- 2 spsk olivenolie
- 2 stk Løg
- 500 gram Hakket oksekød
Bouillion
- 1 stk Oksebouillonterning
- 4 dl Vand
Jævning
- 2 spsk Hvedemel
- Vand
Sovsen
- Salt
- Friskkværnet peber
- Madkulør
sådan gør du
- Løg pilles og hakkes fint.Svits løg i en tykbundet gryde til de bliver bløde.Oksekødet tilsættes og brunes indtil det er gennemstegt.Lav en oksebouillon med en bouillonterning og 4 dl kogende vand, bouillonterningen og vandet røres sammen i en skål.Tilsæt din bouillon til oksekødet og løgene, og rør det hele godt rundt.De resterende krydderier tilsættes, og der røres godt rundt. Din millionbøf sættes nu til at stå og simre i 20 minutter.Jævn sovsen ud med Hvedemel og lidt koldt vand, og rystes eller røres ud. Tilsæt jævningen i sovsen, imens du røre godt rundt.Sovsen skal nu lige op og koge i ca. 5 minutter Tilsæt madkulør, så det får den ønskede farve.Din millionbøf smages til med salt og friskkværnet peber.Server din lækre millionbøf med pasta, kartoffelmos eller kartofler.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Millionbøf med kartoffelmos - Opskrift på lækker klassiker
Spaghetti bolognese - Opskrift på pasta bolognese
Pasta med spinat - Pastaret med spinat i cremet flødesovs
Gryderet med pasta - nem og børnevenlig pastaret med pølser
Spaghetti carbonara - Opskrift på nem italiensk pastaret
Skriv et svar