Pasta med spinat
Pasta med spinat – Pastaret med pasta og spinat i cremet flødesovs
Pasta med spinat er en lækker cremet vegetarisk pastaret, med lækker frisk pasta.
Pastaretten bliver vendt i en flødesauce, som giver det hele en lækker cremet smag.
Herhjemme elsker vi pastaretter, hvilket også gør at vi eksperimentere en del med pasta.
I dag fik vi så denne pastaret, som virkelig blev det helt store hit.
Ønsker du at gøre retten lidt mere spicy, kan du med fordel tilføje lidt cayennepeber.
Denne ret er i alt til 4 personer.
Server evt. retten med kyllingeinderfilet eller forårsruller.
Prøv også vores lækre Pastaret i ovn med pølser – som er meget børnevenlig – Få opskriften her.
Pasta med spinat
Ingredienser
- 500 gram Frisk pasta
- 400 gram Spinat
- 1 stk Porrer
- 10 gram Smør
- 3 dl Piskefløde
- 1 dl Sødmælk
- Salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
Klargøring
- Kog pastaen som anvist på emballagen.Porrer renses og skæres i tynde skiver.Spinat skylles og kommes i en sigte. Væden presses af og spinaten hakkes groft.
Pasta med spinat
- Kom smør i en sauterpande, og smelt smørret ved middelvarme.Porrer svitses til de er gyldne.Tilsæt fløde, mælk samt salt og peber.Saucen koges ved svag varme under omrøring i ca. 1 min.Kom det kogte pasta ned i spinatsaucen og vend pasta med spinat godt sammen.Smag pasta med spinat til med salt og friskkværnet peber.Velbekomme.Server evt. retten med nogle stegte kyllingeinderfilet eller forårsruller.
Nutrition
Tips til pastaret
Tilbehør:
Prøv at riste lidt bacon i tern, og server dette som tilbehør til retten.
Det er virkelig lækkert.
Pinjekerner er også et lækkert bud som tilbehør til denne pastaret med spinat.
Drys med let hånd henover retten.
Kan du godt lide ost, så kan jeg anbefale dig at prøve at erstatte mælkesaucen med en hjemmelavede
mornaysauce i stedet. Det giver lige retten lidt ekstra bid, for folk der måske ikke var så vild med spinat inden.