• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad » Kalkungryde - Nem og lækker opskrift på kalkun gryderet

Kalkungryde - Nem og lækker opskrift på kalkun gryderet

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

kalkungryde

Oversigt

Toggle
  • Kalkungryde - en opskrift på en dejlig og velsmagende kalkungryderet, der smager fremragende med kogte ris. En nem middag til en travl hverdag.
  • Kalkungryde
  • Holdbarhed på kalkungryde
  • Fact omkring kalkun

Kalkungryde - en opskrift på en dejlig og velsmagende kalkungryderet, der smager fremragende med kogte ris. En nem middag til en travl hverdag.

Kalkungryde er en sand klassiker, og er en meget nem og lækker ret der er lige at gå til. Gryderetten indeholder bacon, løg, squash, porrer, og selvfølgelig et stykke kalkunbryst.

Herhjemme bliver jeg jævnligt spurgt, om vi ikke snart skal have den der kalkun gryderet. Så i dag hvor vi har lidt travlt, den mellemste skal til svømning, og den ældste skal til badminton. Så var det vidst tid til at prøve at lave kalkun gryderet igen, og hvor er det bare en sikker vinder hver gang.

Server den lækre kalkungryde med kogte ris, nemt og lækkert til de travle hverdage. Skulle du være så heldig at have noget i overskud, så kan du sagtens fryse retten ned.

Denne kalkun opskrift er til 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på Mørbradgryde

kalkungryde

Kalkungryde

Sofus Madsen
Kalkungryde - en opskrift på en dejlig og velsmagende kalkungryderet, der smager fremragende med kogte ris. En nem middag til en travl hverdag.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Ret aftensmad
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 328 kcal

Ingredienser
  

Kalkungryde

  • 150 gram Bacon skåret i tern
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 2 stk Fede hvidløg (Hakket)
  • 500 gram Kalkunbryst skåret i tern
  • 300 gram Squash revet
  • 2 tsk Karry
  • 1 ds Kokosmælk
  • 1 stk Porrer snittet
  • 1 ds Hakket tomat
  • Salt
  • Friskkværnet peber

sådan gør du
 

  • Steg bacon i en gryde, og læg dem over i en skål - Lad endelig fedtet fra bacon blive i panden.
  • Kom løg, og hvidløg i gryden, og steg dem til de bliver gyldne.
    Kom kalkun i tern og det revet squash ned til løg og hvidløg, og svits det godt af.
  • De resterende ingredienser kommes ved, Retten skal nu stå og simre i 20 minutter.
  • Server kalkungryde sammen med kogte ris.
    Velbekomme.
    kalkungryde

Tips til opskrift

Server den lækre kalkungryde med kogte ris, nemt og lækkert til de travle hverdage. Skulle du være så heldig at have noget i overskud, så kan du sagtens fryse retten ned.

Ernæringsindhold

Kalorier: 328kcalKulhydrater: 14gProtein: 44gFedt: 11gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 78mgNatrium: 728mgKalium: 262mgFiber: 5gSukker: 2gVitamin A: 161IUVitamin C: 14mgCalcium: 53mgIron: 1mg
Søgeord kalkungryde
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Holdbarhed på kalkungryde

Denne kalkun opskrift kan holde sig i 3 dage, hvis du sætter den ind i køleskabet. Ønskes du at gemme kalkun gryderet længere, kan du komme den i fryseren. Denne kalkungryde opskrift kan holde sig i 3 mdr. i fryseren.

Fact omkring kalkun

Kalkun er en fasanfugl, og er derfor ligesom fasanen som vi kender herhjemme meget fedtfattig. Kalkunkød er ret mild i smagen, og tager imod krydderier så det går op i højere smagsoplevelse. En kalkun hane kan komme helt op og veje 20 kg, hvor hønen max kan nå de 10 kg. Kalkunerne stammer oprindeligt fra USA, Mexico og Canada, hvor den lever ude i den frie natur. Herhjemme i Danmark lever kalkunen kun på kalkunfarme.


Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • dyrekølle
    Dyrekølle i ovn – Opskrift på saftig dyrekølle med bacon
  • Kyllingelår på kartoffelbund
    Kyllingelår på kartoffelbund – Lækker og simpel opskrift
  • gammeldags oksesteg
    Gammeldags oksesteg – Opskrift på en saftig og mør oksesteg
  • lammeculotte
    Lammeculotte - Opskrift på lækker saftig og mørt lammekød

Læserinteraktioner

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.