Hjemmelavede mælkesnitter: En nem opskrift på 12 lækre snitter. De er meget enkle at lave og smager helt fantastisk.
Hjemmelavede mælkesnitter - Det faktisk meget nemt nemt at lave disse nostalgiske snitter. Denne opskrift på snitter består af 2 chokoladebunder, og en fantastisk hjemmelavede luftigt creme. Det tager ikke mere end 25 minutter at lave dem, og så smager de helt fantastiske.
Herhjemme ved os er vi blevet enige om, at de smager noget bedre end dem du kan købe. Cremen og bundene i de hjemmelavede mælkesnitter, det fungere bare virkelig godt sammen. De smager ikke helt som de mælkesnitter du køber i butikken, da de hjemmelavede ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer.
Du må gerne lave dem dagen før, det bliver de kun endnu meget bedre af. Opbevar dine mælkesnitter på køl, så kan de opbevares i ca. 3-4 dage.
Opskriften giver ca. 10 stk. snitter, selvfølgelig afhængig af hvor store du skære dem 🙂
Hjemmelavede mælkesnitter
Ingredienser
Kakaobunder
- 150 gram Sukker
- 1 tsk Vaniljesukker
- 3 stk Æg
- 75 gram Blødt smør (stuetemperatur)
- 1 knivspids Salt
- 4 spsk Kakaopulver
- 4 spsk Mælk
- 150 gram Hvedemel
Fyld
- 200 gram mascarpone
- 50 gram Flormelis
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 spsk Honning
- 2 dl Piskefløde (38%)
sådan gør du
Mælkesnitter
- Ovnen tændes på 200 grader i almindelig ovn.pisk sukker, vaniljesukker og æg sammen til en luftig æggemasse.Tilsæt smør, og pisk det godt sammen med med æggemassen.
- Kom salt i og kakaopulver i, og pisk det hele rigtig godt sammen.Tilsæt hvedemel igennem en sigte, og rør det godt sammen.
- Mælken tilsættes 1 spsk. ad gangen, og røres godt sammen.Dejen fordeles i en bradepande med bagepapir (40x30 cm), i et jævnt lag.Bunderne bages nu i ca. 8 minutter,
Fyld
- Pisk mascarpone, flormelis, vaniljesukker og honning til det bliver luftig og lækkert.Flødeskummet piskes let, og vendes forsigtig i med en dejskraber.
Hjemmelavede mælkesnitter
- Fordel fyldet ovenpå halvdelen af bunderne, og læg den anden halvdel af bunderne ovenpå.Skær dine mælkesnitter ud i ønskede stykker.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Hvordan opbevares mælkesnitterne ?
Kom dem i en lufttæt beholder, og stil dem på køl.
Har du lavet en dobbelt portion, så kan du sagtens fryse de hjemmelavede mælkesnitter ned.
Kom dem i madpakken frosset, eller tag dem op ca. 1 time før brug. Så magte de mindst ligeså godt, som du lige havde lavet dem.
De hjemmelavede mælkesnitte bunde slipper i bagepapiret??
Hvis du har problemer med at bundene ikke vil slippe bagepapiret, så prøv at brug en palet. Kør paletten forsigtig mellem bagepapir og bunde. Så burde du nemt kunne få det af.
Vidste du??
Kinder som står bag mælkesnitterne, ligger i en lille by ved navnet Alba. Fabrikken i Alba blev etableret i 1968, som hed og stadig hedder i dag Ferrero.
Mælkesnitter blev faktisk introduceret helt tilbage til 1978, hvor den viste sin første version i Tyskland. Men den kom første på markedet i Danmark i 1993, altså hele 15 år senere.
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Hindbærsnitter - Bedste opskrift på de lækreste snitter
Roulade – Nem opskrift på roulader med din ynglings marmelade
Lagkagebunde - opskrift på 3 stk. lækre luftige bunde med vanilje
Daim islagkage - Opskrift på lækker islagkage med mandelbund
Hindbærcoulis - Opskrift på nem hindbærsovs
Skriv et svar