Kokostoppe – Nem opskrift på de lækreste kokosmakroner. Her vil du finde en masse tips og tricks omkring kokostoppe.
Kokostoppe syntes jeg smager helt fantastisk. De bliver lavet på få ingredienser, og nemme at lave hvis der kommer gæster til kaffe. Jeg husker de lækre kokosmakroner fra min barndom, hvor jeg elskede når vi fik dem.
Det fantastiske ved kokostoppe er den lækre sprøde kokosskorpe, kombineret med den saftige konsistens indeni og den lækre mørke chokolade i bunden. Det er virkelig lækkert.
Længere nede på siden, finder du en masse tips og tricks til kokostoppe.
Denne opskrift på kokosmakroner giver 10-12 stk.
Prøv også vores lækre opskrift på hjemmelavede Hindbærsnitter
Kokostoppe
Ingredienser
Kokostoppe
- 200 gram Kokosmel
- 150 gram Sukker
- 2 stk Æg
Smeltet chokolade til kokostoppe bund
- 100 gram Chokoladeknapper (Mørk)
sådan gør du
kokostoppe
- Kom alle ingredienser til kokostoppe ned i en passende skål.Bland det hele rigtig godt sammen.Massen skal nu stå og hvile i 30 minutter i køleskabet.
Form dem som ønsket
- Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
- Form kokostoppe og kom dem over på en bageplade beklædt med bagepapir.Der bliver 10-12 stk, afhængig af størrelsen.
- Bag de lækre toppe i ca. 12 minutter til de er gyldne i toppen.Når de er færdige, stilles de til afkøling på en bagerist.
kokostoppe med chokoladebund
- Når dine kokostoppe er helt afkølet, dyppes de i tempereret chokolade. Ønsker du en ekstra tykbund af chokolade, kan du dyppe dem af 2 gange.
- Stil kokostoppe over på bagepapiret, til chokoladen er stivnet.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Holdbarhed og opbevaring
Hvis du ønsker at opbevare kokosmakronerne over længere tid, så kom dem i en lufttæt beholder.
I et køleskab kan de sagtens holde sig i 1 uge. Du skal dog være opmærksom på, at chokoladen godt kan blive lidt våd når det kommer på køl.
Min masse flyder helt ud?
Hvis dejen til kokostoppe opskrift flyder helt ud, skal du tilsætte noget mere kokosmel. Grunden kan ligge i æggene, da de kan variere en del. Men tilsæt blot mere kokosmel, så er din dej reddet til kokostoppe.
kokostoppe med marcipan
Kokostoppe med marcipan er virkelig lækkert, og giver en fantastisk konsistens indeni. Tilsæt 60 gram marcipan, som du river med et mandolinjern ned i massen. Derefter røre du det hele rigtig godt sammen, og kommer det i køleskabet i 30 minutter. Herefter følger du blot opskriften.
Kokosmakroner med appelsin
Når du bruger appelsinskal i til dine kokostoppe opskrift, er det yderst vigtigt at du bruger usprøjtet appelsiner. Så tag at køb en enkel øko appelsin. Så du helt sikker på at det ikke er sprøjtet. Vask appelsinen og riv skal af appelsinen, og tilsæt det i kokosmassen. Rør det hele godt sammen, og kom det på køl i ca. 30 minutter.
Skriv et svar