Kokostoppe

Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Kokostoppe
kokostoppe

Kokostoppe – Sådan laves de bedste kokosmakroner

Kokostoppe syntes jeg smager helt fantastisk. De bliver lavet på få ingredienser, og nemme at lave hvis der kommer gæster til kaffe. Jeg husker de lækre kokosmakroner fra min barndom, hvor jeg elskede når vi fik dem. Det fantastiske ved kokostoppe er den lækre sprøde kokosskorpe, kombineret med den saftige konsistens indeni og den lækre mørke chokolade i bunden. Det er virkelig lækkert. Længere nede på siden, finder du en masse tips og tricks til kokostoppe.
Denne opskrift på kokosmakroner giver 10-12 stk.

Prøv også vores lækre opskrift på hjemmelavede Hindbærsnitter

kokostoppe

Kokostoppe

Sofus Madsen
Sådan laves de bedste kokosmakroner
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 12 minutter
0 minutter
Samlet tid 22 minutter
Ret småkage
Køkken dansk
Antal 12 stk
Kalorier 164 kcal

Ingredienser
  

Kokostoppe

Smeltet chokolade til kokostoppe bund

  • 100 gram Chokoladeknapper (Mørk)

Sådan gør du
 

kokostoppe

  • Kom alle ingredienser til kokostoppe ned i en passende skål.
    Bland det hele rigtig godt sammen.
    Massen skal nu stå og hvile i 30 minutter i køleskabet.

kokostoppe formes

  • Tænd ovnen på 180 grader almindelig ovn.
    Form kokostoppe og kom dem over på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Der bliver 10-12 stk, afhængig af størrelsen.
    bag de lækre toppe i ca. 12 minutter til de er gyldne i toppen.
    Når de er færdige, stilles de til afkøling på en bagerist.

kokostoppe med chokoladebund

  • Når dine kokostoppe er helt afkølet, dyppes de i tempereret chokolade. ønsker du en ekstra tykbund af chokolade, kan du dyppe dem af 2 gange. stil dem derefter over på bagepapir igen til chokoladen er stivnet.
    Velbekomme.
    kokostoppe

Nutrition

Kalorier: 164kcalKulhydrater: 27gProtein: 3gFedt: 5gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 0.03gEnkelumættet fedt: 0.05gKolesterol: 1mgNatrium: 44mgKalium: 53mgFiber: 6gSukker: 16gVitamin A: 2IUVitamin C: 0.04mgCalcium: 25mgIron: 1mg
Søgeord kokosmakroner, kokostoppe
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Holdbarhed og opbevaring

Hvis du ønsker at opbevare kokosmakronerne over længere tid, så kom dem i en lufttæt beholder.
I et køleskab kan de sagtens holde sig i 1 uge. Du skal dog være opmærksom på, at chokoladen godt kan blive lidt våd når det kommer på køl.

Min masse flyder helt ud?

Hvis dejen til kokostoppe opskrift flyder helt ud, skal du tilsætte noget mere kokosmel. Grunden kan ligge i æggene, da de kan variere en del. Men tilsæt blot mere kokosmel, så er din dej reddet til kokostoppe.

kokostoppe med marcipan

Kokostoppe med marcipan er virkelig lækkert, og giver en fantastisk konsistens indeni. Tilsæt 60 gram marcipan, som du river med et mandolinjern ned i massen. Derefter røre du det hele rigtig godt sammen, og kommer det i køleskabet i 30 minutter. Herefter følger du blot opskriften.

Kokosmakroner med appelsin

Når du bruger appelsinskal i til dine kokostoppe opskrift, er det yderst vigtigt at du bruger usprøjtet appelsiner. Så tag at køb en enkel øko appelsin. Så du helt sikker på at det ikke er sprøjtet. Vask appelsinen og riv skal af appelsinen, og tilsæt det i kokosmassen. Rør det hele godt sammen, og kom det på køl i ca. 30 minutter.

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner