Spaghetti vafler er enkle at lave og en god måde at anvende resterne af pasta og kødsovs på. Opskriften kræver kun fire ingredienser.
Du har garanteret prøvet at have en rest af pasta og kødsovs, men har du tænkt på at lave det til vafler ? Nej vel. Men jeg kan virkelig anbefale dig denne vaffel, det smager faktisk forbløffende godt. De smager faktisk så godt, at næstegang kommer vi nok med vilje til at lave lidt for meget af kødsovs og spaghetti.
Denne gang lavede vi dem blot med æg, spaghetti, kødsovs og revet ost. Men tænker at næstegang bliver med lidt peberfrugter, og måske en lækker dressing med noget frisk salat ovenpå. Muligheden er mange, og pasta vafler kan både nydes til frokost og til aftensmaden. Perfekt måde at få spist resterne op på.
Spaghetti vafler
Ingredienser
- 3 stk Æg
- 300 gram Kogt spaghetti
- 200 gram Kødsovs
- 100 gram Revet mozzarella
sådan gør du
- Kom alle ingredienserne i en skål, og bland det godt sammen.
- Kom lidt fedt på vaffeljernet, og bag vaflerne.
- Kom de færdige ind i ovnen ved 100 grader, så holder de sig lækre varme under bagningen af de resterende.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Vafler - Den bedste opskrift på vaffeldej til vaffeljern
Bananvafler - Nem og lækker opskrift på vafler med bananer
Spaghetti bolognese - Opskrift på pasta bolognese
Spaghetti carbonara - Opskrift på lækker italiensk pastaret
Lady og vagabonden - Spaghetti med kødboller i tomatsauce
Lone
De ser utroligt appetitlige ud – det skal jeg helt sikkert prøve næste gang, jeg har rester af spaghetti og kødsovs.