Smelt smør i en passende gryde, og kom 1 spsk hvedemel i gryden.Pisk det godt sammen, så alle melklumper er væk.
kom 1 dl fløde ned i gryden, og pisk det godt sammen.Si væden fra det vildt du har lavet, og kom 3 dl ned i gryden. Har du ikke lavet noget vildt, kan du i stedet bruge 3 dl vildtbouillon.
Kom 3 tsk ribsgele i gryden, og pisk det hele godt sammen.Kog din vildtsauce op.
Hvis du syntes vildtsaucen er for tyk, kan du komme lidt mere væde eller mælk i.Smag til med salt og peber.Velbekom.
Tips til opskrift
På køl kan denne vildtsovs holde sig i 3 dage. Så hvis du ønsker at forberede saucen dagen før, kan du sagtens gøre dette. Hvis den skal opbevares over 3 dage, skal den fyres ned. hvis den bliver frosset ned, kan vildtsauce holde sig i 3 mdr.