Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rabarbermuffins
Sofus Madsen
Rabarbermuffins - Opskrift på nemme lækre muffins med rabarber. Med denne opskrift kan du både bruge frosne og friske rabarber.
5
fra
3
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
18
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
28
minutter
min
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
15
stk
Kalorier
172
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Rabarbermuffins
100
gram
Blødt smør
0,5
dl
Smagsneutral olie (F.eks koldpresset rapsolie)
3
tsk
Vaniljesukker
125
gram
Sukker
3
stk
Æg
0,5
dl
Tykmælk
200
gram
Hvedemel
1
knivspids
Salt
2
tsk
Bagepulver
150
gram
Rabarber
Sådan gør du
rabarbermuffins
Kom blødt smør, olie, sukker, salt og vaniljesukker i en skål.
Pisk det rigtig sammen.
Tilsæt æg og tykmælk, og pisk til det er ensartet.
Kom mel og salt ned i skålen, og rør det godt rundt med en dejskraber.
Tilsæt bagepulver og rabarber, og rør dejen godt og grundig rundt.
Del dejen mellem 15 muffinsforme, så der er lige meget dej i formene.
Bag de 15 rabarbermuffins ved 170 grader varmluft i ca. 17 minutter.
Sæt rabarbermuffins på en rist, for at køle af.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
172
kcal
Kulhydrater:
21
g
Protein:
2
g
Fedt:
9
g
Mættet fedt:
4
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkelumættet fedt:
4
g
Transfedt:
0.2
g
Kolesterol:
16
mg
Natrium:
110
mg
Kalium:
57
mg
Fiber:
1
g
Sukker:
10
g
Vitamin A:
187
IU
Vitamin C:
1
mg
Calcium:
22
mg
Iron:
1
mg
Søgeord
muffins med rabarber, rabarbermuffins
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse